ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, 2017 - 15:49
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Σολιστικές απογειώσεις στην Λέσχη Κομοτηναίων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Λέσχη Κομοτηναίων
Συναυλία

Οι Θάνος Γκιουλετζής και Μανώλης Καραντίνης μαζί με τον Αχιλλέα Σοφούδη πρόσφεραν μία μοναδική μουσική βραδιά.

Έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό σε εκατοντάδες εμφανίσεις και συναυλίες. Συνόδευσαν με τη μουσική δεξιοτεχνία τους και συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό των ερμηνευτών που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο χαράσσοντας ταυτόχρονα τη δική τους πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Το στίγμα τους παραμένει αναλλοίωτο στη δισκογραφία, έχοντας στο ενεργητικό τους αναρίθμητες συμμετοχές και ορχηστρικές εκτελέσεις με αμέτρητες ώρες στα στούντιο ηχογραφήσεων. Ο λόγος για τον εξαιρετικό βιολονίστα Θάνο Γκιουλετζή και τον βιρτουόζο του μπουζουκιού Μανώλη Καραντίνη. Οι δύο κορυφαίοι σολίστ «έδεσαν» από την πρώτη στιγμή ως ομάδα με τον ανερχόμενο ερμηνευτή και πιανίστα Αχιλλέα Σοφούδη σε μία συνεργασία που ήδη έχει κερδίσει την αγάπη του μουσικόφιλου κοινού, αποσπώντας ενδιαφέρουσες κριτικές.

Οι τρεις μουσικοί κατάφεραν να συνδυάσουν σχεδόν όλα τα είδη από το μεγαλειώδες και αστείρευτο μουσικό ρεπερτόριο, δημιουργώντας ένα σπάνιο αποτέλεσμα, κάτι το οποίο είχαμε την χαρά και την ευκαιρία να απολαύσουμε στον μοναδικό χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων.

Την τελευταία βραδιά του Αυγούστου, στον εξωτερικό  χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων, με θέα το βυζαντινό τείχος της πόλης, οι τρεις μουσικοί μας ταξίδεψαν με τις μουσικές και την δεξιοτεχνία τους.  

Απολαύστε φωτογραφικό υλικό από την κάμερα του «Χ»

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.