ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Το Σάββατο το ντουέτο EchoEs, με Κομοτηναία πιανίστρια

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δημήτρης Σβυντρίδης
Συναυλία
ΔΚΕΠΠΑΚ

"Ένα ιδιαίτερο ντουέτο που δεν έχει ξανακούσει το κοινό της Κομοτηνής", μας πληροφορεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής Δημήτρης Σβυντρίδης

Άλλη μία συναυλία γίνεται αύριο Σάββατο στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο το Κύκλου Μουσικής Δωματίου, που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του δήμου Κομοτηνής. Η συναυλία θα γίνει στον χώρο του Πολιτιστικού Κύτταρου πρώην ΡΕΞ σήμερα, και όλη η διοργάνωση τελεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κου Δημήτρη Σβυντρίδη.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντουέτο EchoEs που αποτελείται από την Κομοτηναία πιανίστα Έφη Κυριαζίδου και τον Δημήτρη Τασούδη που παίζει ντραμς. Μαζί, παρουσιάζουν έναν ιδιαίτερο ήχο και εν τέλει ένα ξεχωριστό θέαμα, το οποίο ο κος Σβυντρίδης περιέγραψε ως εξής: 


"Η συναυλία αφορά έναν κύκλο μουσικής δωματίου που έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα σε συνεργασία με την ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής και την πρόεδρο κυρία Λιβεριάδου που τα στηρίζει όλα αυτά. Το Σάββατο είναι ένα ιδιαίτερο ντουέτο που θα μπορούσα να πω ότι δεν έχει ξανά ακούσει το κοινό της Κομοτηνής. 


Πρόκειται για την συνύπαρξη δυο μεγάλων καλλιτεχνών: Της Κομοτηναίας Έφης Κυριαζίδου που είναι πιανίστρια και του Δημήτρη Τασούδη που παίζει ντραμς. Οι δύο καλλιτέχνες συμπράττουν εδώ και καιρό και κάνουν εμφανίσεις. Έχουν ολοκληρώσει το δικό τους cd και εμφανίζονται γενικά σε όλο τον ελλαδικό χώρο. Είναι ένα ιδιαίτερο πάντρεμα στην κλασική φόρμα, αλλά ο ήχος των κρουστών με το πιάνο δίνει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα και ιδιαίτερη παρουσία στα έργα που θα ακουστούν".


Τέλος, ο κος Σβυντρίδης επισημαίνει: "Αυτό θα ακούσουμε το Σάββατο στο ΡΕΞ στις 8 το βράδυ. Όλες αυτές οι συναυλίες είναι με είσοδο ελεύθερη, είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί ανάλογες συναυλίες ή ρεσιτάλ που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος πληρώνει 10-15-20 ευρώ". Ραντεβού λοιπόν αύριο το βράδυ στο ΡΕΞ, για κάτι διαφορετικό αλλά ποιοτικό.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ