ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ

Το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο Opera Chaotique στην Κομοτηνή!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
παράσταση
Λέσχη Κομοτηναίων

"Η παράσταση είναι κυρίως χιουμοριστική, με αρκετά μουσικά και ατμοσφαιρικά δρώμενα", μας λέει ο Tenorman Γιώργος Τζιοβάρας

Οι Opera Chaotique - αφού γύρισαν δεκάδες πόλεις και χώρες - επιστρέφουν στην Κομοτηνή με τη νέα τους παράσταση "Γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο", στην Λέσχη Κομοτηναίων, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018. 

Με αυτή την παράσταση αποτίουν φόρο τιμής στις γυναίκες, όχι μόνο στις επώνυμες αλλά και στις καθημερινές, στις γυναίκες της διπλανής πόρτας, στη γειτόνισσα, την σύζυγο, την ερωμένη. Όλες άλλαξαν τον κόσμο με τον τρόπο τους, την στάση και τον αγώνα τους, με τα όχι που είπαν και κυρίως με τα ναι που δεν είπαν ποτέ. Καμίλ Κλοντέλ, Νίνα Σιμόν, Ισιδώρα Ντάνκαν, Σάρα Κέιν και άλλες μπλέκονται με τη γκουβερνάντα του Voodoo Drummer και τη ψυχίατρο του Tenorman σε μια μετα-σουρεαλιστική χιουμοριστική ή όχι παράσταση. 

Σε φωνή, αφήγηση και πιάνο ο Tenorman Γιώργος Τζιοβάρας, στα ντραμς ο voodoo Drummer Χρήστος Κουτσογιάννης και στις ...κρατήσεις το τηλέφωνο 2531 401408 που χτυπάει ανελλιπώς. 

"Μνημονεύουμε τις γυναίκες που με την καλλιτεχνική τους δράση έχουν αλλάξει την ιστορία προς το καλύτερο για τις γυναίκες τις οποίες αγαπάμε και είναι έμπνευση για εμάς. Άλλωστε τώρα κυκλοφορούμε και το τρίτο μας άλμπουμ με δικά μας τραγούδια που αναφέρεται στις μούσες που έχουν εμπνεύσει τους καταραμένους καλλιτέχνες", μας λέει για την συγκεκριμένη παράσταση ο κος Τζιοβάρας, την οποία και χαρακτηρίζει ως ένα "σουρεαλιστικό καμπαρέ, στο οποίο πλέκουμε διάφορα είδη μουσικής, με έντονο το στοιχείο της αλληλεπίδρασης και του χιούμορ. Η παράσταση είναι κυρίως χιουμοριστική, με αρκετά μουσικά και ατμοσφαιρικά δρώμενα, αλλά και αλλαγές σε μία ...σκοτεινή ατμόσφαιρα".

Άλλωστε, χάρη σε αυτό το αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, την άκρως σουρεαλιστική φαντασία και τις εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργήθηκε το 2011 κι από τότε έχει βρεθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας αλλά και σε πολλά γνωστά φεστιβάλ σε Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και αλλού. 

Κι επειδή τα λόγια δε μπορούν να περιγράψουν σωστά το εν λόγω θέαμα, δείτε το με τα μάτια σας την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 21:30 στη Λέσχη Κομοτηναίων, με είσοδο μόλις στα πέντε ευρώ!
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι προσφιλές επικοινωνιακό κόλπο  να επιστρατεύονται κυβερνητικά στελέχη και  υπουργοί σε προεκλογικές περιόδους και όχι εθνικών εκλογών,  αλλά αυτοδιοικητικών,  για να προβάλουν σε κομματικές συγκεντρώσε