ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ

«Οι γαμπροί της Ευτυχίας» στο θερινό θέατρο Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής
Οι γαμπροί της Ευτυχίας

Σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου

«Οι γαμπροί της Ευτυχίας» των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου παρουσιάζεται την Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ., στο θερινό δημοτικό θέατρο της Κομοτηνής. Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι «παιδιά του πολέμου». Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά.

Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει!

Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας «σοβαρότητά» μας.

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας είναι λοιπόν ένα στοίχημα κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών. Το μεγάλο και πηγαίο γέλιο είναι ο στόχος. Η προϋπόθεση είναι η  χαρά των ανθρώπων της σκηνής.

Οι συντελεστές:
Κείμενο: Νίκος Τσιφόρος – Πολύβιος Βασιλειάδης, σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος, μουσική & τραγούδια: Φοίβος Δεληβοριάς, σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη, κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου, χορογραφίες: Σοφία Καλπενίδου, φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας, βοηθός σκηνοθέτη: Ντένια Στασινοπούλου, οργάνωση παραγωγής Ντόρα Βαλσαμάκη. Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Παναγιώτης Κατσώλης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου.

Τιμές εισιτηρίων: 20€ κανονικό και 15€  (φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ και παιδικό από 6 έως 12 ετών)

Προπώληση εισιτηρίων:  Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο  &  viva.gr

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά από 22 χρόνια …πιλοτικής εφαρμογής των προγραμμάτων εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων στην περιοχή της Θράκης,  φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να τα συνεχίσει.