ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου, 2018 - 10:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live στην Λέσχη Κομοτηναίων !

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναυλία
Λέσχη Κομοτηναίων

Για μια δυναμική μουσική παράσταση

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης πραγματοποιώντας τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις, επισκέπτεται το γνωστό μουσικό στέκι στην Κομοτηνή, την Λέσχη Κομοτηναίων, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, επιφυλάσσοντας στο αγαπημένο του κοινό μια δυναμική μουσική παράσταση.

Παλιά αλλά και νέα στοιχεία στον ήχο διαδέχονται την γνησιότητα της πολυετούς πορείας του Δημήτρη Ζερβουδάκη, προσφέροντας την αμεσότητα της ζωντανής επαφής, με την ‘’αλήθεια’’ ως βασικό μέσο γεφύρωσης με το κοινό του. Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του συνοδεύουν πέντε εκλεκτοί μουσικοί, διαμορφώνοντας μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση.

Συμμετέχουν: Παναγιώτης Κουτσούρας (μπουζούκι), Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο), Θανάσης Αρχανιώτης (τύμπανα), Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία). Είσοδος 10 ευρώ. Τηλ. κρατήσεων 2531401408.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ