ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, 2017 - 11:00
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ TANGO ΚΑΙ SALSA

Ο Alma Libre ζήτησε και πήρε οικονομική βοήθεια από τον Δήμο Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Alma Libre
Άννα Μανίτσα
Χορός
Δήμος Κομοτηνής

Ο δήμαρχος πρότεινε επιχορήγηση 2.000 ευρώ αλλά το σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, το ποσό των 2.500 ευρώ

Δήμητρα Συμεωνίδου

Την οικονομική βοήθεια του Δήμου Κομοτηνής ζήτησε και πήρε ο πολιτιστικός σύλλογος Alma Libre. Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του ο σύλλογος διοργανώνει στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων ένα επετειακό φεστιβάλ tango και salsa με καλεσμένους 18 καλλιτέχνες του είδους, δάσκαλοι χορού και dj και συμμετοχές από διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.


Η Άννα Μανίτσα πρόεδρος του συλλόγου παρέστη στη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου της 18ης Νοεμβρίου, όπου έκανε γνωστό ότι το σύνολο των εξόδων για το διήμερο φεστιβάλ ανέρχεται σε 5.000 ευρώ και αιτήθηκε στον Δήμο να συνδράμει στα έξοδα με ένα ποσό. "Ό,τι μπορείτε να δώσετε καλοδεχούμενο", είπε χαρακτηριστικά η κα Μανίτσα, με τον δήμαρχο να προτείνει επιχορήγηση 2.000 ευρώ και τελικά το σώμα να εγκρίνει, κατά πλειοψηφία, το ποσό των 2.500 ευρώ. Νωρίτερα η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Πολιτισμού Νατάσα Λιβεριάδου εξήρε το έργο του συλλόγου, διευκρινίζοντας ότι για πρώτη φορά ο σύλλογος αιτείται της οικονομικής βοήθειας του Δήμου. 


Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διεξαχθούν επετειακά μαθήματα, ενώ το πάρτι που θα διενεργηθεί θα έχει εισιτήριο εισόδου, γεγονός που δεν προσμέτρησε ως ανασταλτικός παράγοντας στην απόφαση χρηματοδότησης του συλλόγου.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης,  που είχε τον τρόπο του να μεταδίδει τις αστείρευτες γνώσεις του,  συγγραφέας, διανοούμενος,  άνθρωπος των γραμμάτων, ήταν  ο Σαράντος Καργάκος.