ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΒΙΟΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝΕ

Μουσική παράσταση με το φωνητικό συγκρότημα της «Αρίων»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΙΩΝ
Συναυλία
Ξάνθη

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Ξάνθη

Το φωνητικό συγκρότημα της Ξάνθης «Ο Αρίων» στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Γιορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι που διοργανώνει το  Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης παρουσιάζει μια μουσική παράσταση με την συμμετοχή φίλων του μουσικών και τραγουδιστών και μικρής νεανικής χορωδίας, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 8 .00 μμ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Διάρκεια: 90'. 


Η χορωδία Αρίων μετά την αποχώρηση του επί 24 χρόνια μαέστρου και δημιουργού της Γιάννη Παπαδόπουλου το 2014 συνεχίζει την δημιουργική της παρουσία με την διεύθυνση  του επί 10 χρόνια συνοδού της στο πιάνο Τριαντάφυλλου Σφυρή  και επιχειρεί να ανανεώσει το είδος του χορωδιακού τραγουδιού εισάγοντας νέες ιδέες και πειραματισμούς που εκπλήσσουν ευχάριστα το ακροατήριο.


Στη παράσταση «Βιολιά Τραγουδούνε» συμμετέχουν:


- Τα μέλη του φωνητικού συγκροτήματος Πέτρος Πασβάντης, Κώστας, Βογιατζόγλου, Άγγελος Τσουμάνης, Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, Σταύρος, Χρηστίδης, Ζαχαρίας Χαχαμόπουλος, Παναγιώτης Νένδος, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Αργύρης Μυτακίδης, Γεράσιμος Μπουρσινός, Δημήτρης Χατζόπουλος, Λεωνίδας, Βλασακούδης, Κυριάκος Φελέκης, Κώστας Πασβάντης και Μάκης Α. Αβραμίδης και Βασίλης Χαρισίου.


- Η μικρή νεανική χορωδία, που ακούσαμε για πρώτη φορά πρόπερσι, με την Δήμητρα Ψεμματάκη, την Ελπίδα Ψεμματάκη, την Αναστασία Συμεωνίδου, την  Δέσποινα Φελέκη, την Έλενα Σαμουργκανίδου και την Μαρία Κωτσάλη. 


- Οι μουσικοί Τριαντάφυλλος Σφυρής στο πιάνο, Μάκης Η. Αβραμίδης στην κιθάρα, Βαγγέλης Παπαδόπουλος και Μάκης Α. Αβραμίδης στα μαντολίνα, Γεράσιμος Σταθόπουλος στο κλαρινέτο, Μαρία Μανανά στο βιολί, Δημήτρης Σφυρής στο ακορντεόν, Κοσμάς Ρήστας στο ηλεκτρικό μπάσο και Θανάσης Ζαρίφης στην γκάϊντα.


- Η Καίτη Μπεμπεκίδου, η Στέλλα Φωτοπούλου, η Έφη Φλώρου και η Αθανασία Πουλουτίδου στο τραγούδι και τα φωνητικά.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πληθαίνουν τα σενάρια για πολλαπλές κάλπες στις 26 Μαΐου, που αυτό βέβαια θα το εκτιμήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του,  εξετάζοντας τα δεδομένα, τις δικές τους  δημοσκοπήσεις, αλλά και τα  μ