ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου, 2019 - 10:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Μία βασιλόπιτα αφιερωμένη στον Μέγα Βασίλειο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κοπή πίτας
Σύλλογος Καππαδόκων Μικρασιατών Ροδόπης

Σύλλογος Καππαδόκων και Μικρασιατών Ν. Ροδόπης «Ο Μέγας Βασίλειος»

Ο σύλλογος Καππαδόκων και Μικρασιατών Ν. Ροδόπης «Ο Μέγας Βασίλειος» όπως κάθε χρόνο τιμά τον Μέγα Βασίλειο με ιδιαίτερη τελετή κοπής της βασιλόπιτας. Καλεί τα μέλη και τους φίλους του στη τελετή κοπής της βασιλόπιτας, που θα γίνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο «Χρήστος & Εύη».


Η εκδήλωση περιλαμβάνει προσφώνηση του προέδρου του Συλλόγου, χαιρετισμούς προσκεκλημένων και βράβευση αριστούχων μαθητών, επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι. και διακριθέντων στον αθλητισμό. Καλούνται όλα τα παιδιά των μελών του Συλλόγου που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις να προσκομίσουν στα γραφεία του Συλλόγου, μέχρι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, τα σχετικά δικαιολογητικά. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948686070.
Μετά το πέρας της τελετής, στον ίδιο χώρο, ακολουθεί γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ