ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2019 - 10:00
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μία πασχαλιάτικη αγορά για καλό σκοπό στο 2ο γυμνάσιο Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής
πασχαλιάτικη αγορά

Συνδρομή σε οικονομικά άπορους μαθητές για τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις αλλά και κάλυψη λειτουργικών και άλλων αναγκών (εξοπλισμός, κ.λ.π.) του σχολείου

Οι μαθητικές κοινότητες με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής, διοργανώνουν στο χώρο του σχολείου πασχαλιάτικη αγορά η οποία θα συνοδεύεται και από λαχειοφόρο αγορά. Την οργάνωση ανέλαβαν και υλοποίησαν οι μαθητές της ηχοληπτικής ομάδας του σχολείου. Σκοπός της αγοράς αυτής είναι η συνδρομή σε οικονομικά άπορους μαθητές του σχολείου για τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις του σχολείου αλλά και η κάλυψη λειτουργικών και άλλων αναγκών (εξοπλισμός, κ.λ.π.) του σχολείου.

"Σε δύσκολες συγκυρίες απαιτείται η δραστηριοποίηση όλων μας, ώστε με την προσωπική εργασία, την ανταλλαγή ιδεών, τη διάθεση χρόνου και δυνάμεων να μπορέσουμε να βγούμε από το τέλμα. Για το σκοπό αυτό, λοιπόν, η οργανωτική ομάδα δραστηριοποιήθηκε και συγκέντρωσε τρόφιμα, είδη οικιακού εξοπλισμού, διακοσμητικά, κ.λ.π. επικοινωνώντας με αλυσίδες μεγάλων πολυκαταστημάτων αλλά και επισκεπτόμενοι καταστήματα της πόλης μας, τα οποία ευχαριστούμε πολύ", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.  

Επίσης στην αγορά αυτή θα διατίθενται και πασχαλιάτικα είδη φιλοτεχνημένα από μαθητές και καθηγήτριες του σχολείου αλλά και από γονείς μαθητών. Ενισχύστε την προσπάθεια των μαθητών την Παρασκευή, 19-4-2019, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα (2gymkom.blogspot.gr)

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μια κυβερνητική θητεία δεν είναι αγώνας 100 μέτρων,   αλλά συνήθως μαραθώνιος.