ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Με την ευχή για μία "μαχητική χρονιά" έκοψαν πίτα οι Μαχητές Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μαχητές Κομοτηνής
Κοπή πίτας

Κοπή πίτας στη Λέσχη Κομοτηναίων και ομιλία από τον Κωνσταντίνο Νικολαΐδη με θέμα: "Ο ρόλος της διατροφής και της άσκησης στην προάσπιση της υγείας - μεγιστοποίησης απόδοσης νεαρών αθλητών"

Δήμητρα Συμεωνίδου

Πιστοί στην αρχή της ενημέρωσης των μελών τους για θέματα διατροφής, αθλητισμού και όχι μόνο, οι Μαχητές Κομοτηνής πραγματοποίησαν την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας το απόγευμα της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων (2ος όροφος). Εκεί η διοίκηση του συλλόγου υποδέχτηκε μέλη, αθλητές, γονείς και φίλους σε μία εκδήλωση, που είχε ταυτόχρονα εορταστικό, αλλά και ενημερωτικό χαρακτήρα. Καλεσμένος ομιλητής ήταν ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης διδάκτωρ με μεταπτυχιακό, που παρέθεσε ομιλία με θέμα:

"Ο ρόλος της διατροφής και της άσκησης στην προάσπιση της υγείας - μεγιστοποίησης απόδοσης νεαρών αθλητών". Παρουσίασε χρήσιμα δεδομένα για την διατροφική υποστήριξη και μίλησε τόσο έχοντας την επιστημονική γνώση, όσο και την εμπειρία, αφού βρίσκεται για χρόνια στον τομέα του αθλητισμού, υποστηρίζοντας επαγγελματίες του είδους. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα όσα ο κος Νικολαΐδης είχε να τους πει, κάνοντας ταυτόχρονη προβολή, καθιστώντας έτσι πιο ευκολονόητη την ομιλία του. 

Φυσικά η εκδήλωση ήταν μία καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους του συλλόγου Μαχητές Κομοτηνής, να ανταλλάξουν ευχές για μία "μαχητική χρονιά", όπως ειπώθηκε διά στόματος των διοικούντων λίγο πριν κόψουν την πίτα. Εκεί ο σύλλογος φρόντισε να υπάρχουν δώρα για όλους, για δύο μικρούς φίλους από έναν εξοπλισμό προπόνησης και για έναν μεγάλο ένας μήνας δωρεάν συμμετοχής στις τάξεις του συλλόγου. Η χρονιά εξελίσσεται ομαλά στους Μαχητές Κομοτηνής, όπως μας πληροφόρησε ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Μενόπουλος. Οι αθλητές είναι προσανατολισμένοι στους στόχους τους, ειδικά όσοι έχουν στα σχέδιά τους τα πρωταθλήματα, ενώ για τους μικρότερους τώρα μπαίνουν οι πρώτες βάσεις γνώσης μαχητικών αθλημάτων, όσων διδάσκονται στις τάξεις του συλλόγου. Σήμερα γύρω στα 100 μέλη, από 7 και ετών, διδάσκονται μαχητικά αθλήματα.

Το Δ.Σ. συνθέτουν οι πρόεδρος Ειρήνη Πιτιλάκου, αντιπρόεδρος Γρηγόρης Μενόπουλος, γενικός γραμματέας Θέμης Καρακώτσαλης, αναπληρωτής γενικός γραμματέας Κωνσταντίνος Κατσαμάκης, ταμίας Ευαγγελία Βολτσίδου, δικηγόρος-νομικός του συλλόγου Νότης Χαραλαμπίδης, οικονομολόγος-λογιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, αθλητικός ψυχολόγος Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Η έδρα του συλλόγου βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 8 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον προπονητή Βασίλη Τζιτζιό στο τηλέφωνο 6971790724.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.