ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου, 2019 - 10:00
ΤΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Κυκλοφόρησε το νέο video clip των ΙΝΚ με ένα τραγούδι διασκευή των Smashing Pumpkins

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τραγούδι
Μουσική
INK
Video Clip

Η πρώτη συνεργασία του συγκροτήματος με σκηνοθέτη τον Κώστα Ορδουμποζάνη

Oι ΙΝΚ μας παρουσιάζουν το νέο τους video από τον δίσκο τους Whispers of Calliope, είναι η πρώτη συνεργασία του συγκροτήματος με σκηνοθέτη τον Κώστα Ορδουμποζάνη.

Το Whispers of Calliope κυκλοφορεί από την Ιταλική Worm Hole Death και αποτελείται από διασκευές του συγκροτήματος σε γνωστά κομμάτια και έχει πάρει ήδη της καλύτερες κριτικές. Για το Disarm και τους Smashing Pumpkins δήλωσαν

Οι Smashing Pumpkins μας ταξίδεψαν παντού σε όλες τις ώρες και όλα τα τοπία, σε όλες τις συναισθηματικές καταστάσεις, ψιθύριζαν τα μυστικά των παιδιών και επούλωναν τις πληγές των μεγάλων. Το Disarm είναι μια υπέροχη ωδή στις αναμνήσεις εκείνης της εποχής που κράτησε εφηβικό το πιο ιερό κομμάτι της ψυχής μας. Αφιερωμένο σε όσους αρνούνται να ξεχάσουν.

Οι ΙΝΚ είναι ένα ελληνικό αγγλόφωνο ροκ συγκρότημα με έδρα την Αλεξανδρούπολη. Πριν από χρόνια σε μία συνέντευξη όταν ρωτήθηκαν για το πώς κατέληξαν στον τίτλο του συγκροτήματος απάντησαν ως εξής: «ΙΝΚ σημαίνει μελάνι… τα γραπτά μένουν….». Αν σκεφθεί κανείς λοιπόν ότι οι ΙΝΚ δημιουργήθηκαν το 1999, τότε εύκολα καταλαβαίνεις ότι όντως ήρθαν για να μείνουν και το κατάφεραν.

Τους ΙΝΚ αποτελούν οι Χρήστος Τσάνταλης (φωνή, στίχοι), Κώστας Αποστολόπουλος (κιθάρες), Κώστας Κετσέρης (μπάσο) και Σταύρος Τσάνταλης (τύμπανα).

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ