ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 2017 - 12:14
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ

Κάτι νέο έρχεται από τους Mice The Swing Band

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Mice The Swing Band
Μουσική
γυρίσματα

Το νεανικό συγκρότημα από την Κομοτηνή εργάζεται στην κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού και ήδη ολοκληρώνει τα γυρίσματα του δεύτερου video clip του

Σταύρος Φανφάνης

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν με την swing διασκευή τους στο τραγούδι του Βασίλη Καρρά "Όπως παλιά" οι Mice The Swing Band, από την Κομοτηνή, εργάζονται ήδη πάνω στην επόμενη κυκλοφορία τους. Αφού ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις του τραγουδιού, το οποίο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι της αρχές του επόμενου έτους όπου και αναμένεται να κυκλοφορήσει, τα "Ποντίκια" έπιασαν δουλειά και για το promo αυτού, ετοιμάζοντας το δεύτερο video clip τους, σε συνεργασία με τον Θοδωρή Νικολάου που είναι ο παραγωγός και camera man, δουλεύοντας πάνω σε ιδέες του συγκροτήματος όσον αφορά το ύφος και την σκηνοθετική επιμέλεια.

Υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη δουλειά τους, το τραγούδι "Όπως Παλιά" εκτός από την έγκριση και τα διθυραμβικά σχόλια που έλαβε από τον Βασίλη Καρρά -τον αρχικό ερμηνευτή του, έλαβε και μεγάλο airplay σε ραδιόφωνα, μαγαζιά και από djs πανελλαδικά, συγκεντρώνοντας δικαίως τα βλέμματα πάνω στο συγκρότημα.

Για τις ανάγκες του νέου βίντεο κλιπ, οι Mice έκαναν τα γυρίσματα σε διάφορες τοποθεσίες όπως το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής, όπου σχεδόν όλα τα μέλη του ήταν ή είναι μαθητές αυτού, στο χώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Κομοτηνής αλλά και στον elegant χώρο του 3 Gourmet Bar. Το shooting ξεκίνησε στις 3 Δεκεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 17 Δεκεμβρίου.

Για τις ανάγκες του, εκτός από το ίδιο το συγκρότημα έλαβαν μέρος φίλοι και γνωστοί των παιδιών σε διάφορους ρόλος καθώς και επαγγελματίες χορευτές από την Ξάνθη.

Το συγκρότημα ευχαριστεί θερμά όλους όσους τους βοήθησαν και τους βοηθούν στην προσπάθεια τους, και από τη μεριά μας να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία και ...καλοτάξιδο!

 

*Πάρτε μία γρήγορη γεύση από τα γυρίσματα των Mice στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

Τους Mice The Swing Band αποτελούν οι:

Δήμητρα Μπαλιάκα: Φωνή

Χρυσόστομος Κεπελής: Ακουστική Κιθάρα/Φωνητικά

Αλέξανδρος Κίνας: Ηλεκτρική Κιθάρα

Γιώργος Μπάτζιος: Πλήκτρα/Φωνητικά

Άγγελος Κιουρτζίδης: Άλτο σαξόφωνο

Δημήτρης Αμπελίδης: Τενόρο σαξόφωνο/Φωνητικά

Κώστας Κυριάκου: Drums

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού