ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου, 2019 - 10:00
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

Κατάμεστη συναυλία στήριξης της στέγης Αγάπης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης

Στην σκηνή ανέβηκε το συγκρότημα Τurquaz, με ελληνική και τούρκικη μουσική

Διονύσης Βοργιάς

Η Πολιτιστική Κίνηση νομού Ροδόπης φιλοξένησε μία ωραία συναυλία με τους Τurquaz, με έντεχνη και ροκ ελληνική και τουρκική μουσική, το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου στο στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης ν. Ροδόπης (Φιλίππου 31 Κομοτηνή, απέναντι από το 3ο Λύκειο).

Η είσοδος ήταν ελεύθερη, ωστόσο η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό περιεχόμενο, καθώς η συναυλία πραγματοποιήθηκε προς ενίσχυση της στέγης Αγάπης Κομοτηνής. Πιο συγκεκριμένα, στην είσοδο πωλούνταν τσαντάκια με ημερολόγια αξίας πέντε ευρώ, η αγορά των οποίων ήταν προαιρετική, αλλά τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν προς ενίσχυση του έργου της στέγης Αγάπης.

Υπενθυμίζουμε ότι η στέγης Αγάπης λειτουργεί περίπου από τις αρχές του '17 στην Κομοτηνή. Πρόκειται για δομή που επιχειρεί να ανακουφίσει οικογένειες που έχουν χάσει το σπίτι τους, για οποιουσδήποτε λόγους - είτε χρεών είτε από αιφνίδιο γεγονός, όπως πυρκαγιά. Στη δομή φιλοξενούνται άστεγοι για κάποιους μήνες μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά του σπιτιού ή να βρεθεί νέο ασφαλές και πιο μόνιμο καταφύγιο. Για την λειτουργία της δομής αυτής πρωτοστάτησε η λέσχη Lions Ορφέας, ωστόσο συνέβαλαν οι δύο βαθμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμος Κομοτηνής και Π.Ε. Ροδόπης), οι παραγωγικοί φορείς του τόπου, οι επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και οι πολίτες του νομού.

Αναφορικά με το συγκρότημα που ψυχαγώγησε το κοινό, αυτό αποτελεί από τους Γκιράι Χουσεΐν (ηλεκτρική κιθάρα), Ενές Ρασήμ (ηλεκτρική κιθάρα), Μουσταφά Αμπντουλάχ (πλήκτρα), Ομέρ Χασάν (φωνή - ακουστική κιθάρα), Σελτσούκ Μουσταφά (μπάσο), Τζιχάν Μπουδούρ (ντραμς - κρουστά).

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ