ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ

Καρναβάλι Σαπών 2018 εμπνευσμένο από την ιστορία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Καρναβάλι Σαπών
Απόκριες
Καρναβάλι
Σάπες

Κυνήγι του χαμένου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, με έπαθλο 500 ευρώ 

Ο πολυμήχανος Οδυσσέας ξεκίνησε τον πηγαιμό του για την Ιθάκη. Ο δρόμος μακρύς και η ανταριασμένη θάλασσα τον οδήγησε στη Μαρώνεια, τον τόπο του Θεού Διονύσου, του κρασιού και του Κύκλωπα. Αναζητά την πατρίδα του και φτάνει στις Σάπες. Εκεί με τη βοήθεια μικρών και μεγάλων φίλων του θα προσπαθήσει να λύσει όλους τους γρίφους και τις δοκιμασίες που του θέτουν οι Θεοί για να φτάσει στον προορισμό του. Άλλωστε το ταξίδι έχει αξία. Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου η καρδιά της καρναβαλικής Ροδόπης χτυπά στις Σάπες έναν τόπο που παραδοσιακά τιμά το θεσμό και έχει ταυτοποιηθεί με το Καρναβάλι.
Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνουν «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» για μικρούς και μεγάλους με θεματικό κέντρο το ταξίδι του Οδυσσέα και δοκιμασίες που θα συσχετίζουν τον τόπο με τον χρόνο, την ιστορία και τις γεύσεις του. Οι ομάδες θα περιλαμβάνουν παίκτες από 6 έως 12 οι παιδικές και από 13 και άνω μέχρι όσο αντέχει κάποιος των μεγάλων. Το δε έπαθλο για τους μεγάλους 500 ευρώ.


Η βραδιά θα κορυφωθεί με αποκριάτικο γλέντι στην κεντρική πλατεία των Σαπών από τις 5 το απόγευμα με δωρεάν σουβλάκια και κρασί. Φτιάξτε τις ομάδες σας και δηλώστε από τώρα συμμετοχή στα τηλέφωνα του Δήμου 2532350100 και 693872619.
Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο του Δήμου www.dimosmaroneiassapon.gr και στο fb Δήμος Μαρώνειας Σαπών.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε