ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

"Η ταυτότητα του Έλληνα" και πίτα για τον ΣΕΑΝ Ροδόπης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΣΕΑΝ Ροδόπης
Κοπή πίτας

Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων

Διονύσης Βοργιάς

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ροδόπης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής, παρουσία του μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κου Παντελεήμονα, ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα και μετέφερε τις πατρικές του ευχές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και επαγγελματικών οργανώσεων του νομού μας. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση επίσης παρέστησαν ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Καβάλας και εκπρόσωπος του ΣΕΑΝ Ξάνθης. Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο ταξίαρχος Κομοτηνής Λάζαρος Καμπουρίδης και ο αντιδήμαρχος Δήμου Κομοτηνής Γιάννης Μουρτίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και μέλος του Συνδέσμου Χρήστος Μορφακίδης, ανέπτυξε πολύ ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ομιλία με θέμα "Η ταυτότητα του Έλληνα". Προηγουμένως δε, μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, στον καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τελέστηκε από τον Σύνδεσμο επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των πεσόντων εφέδρων αξιωματικών.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.