ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
"ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ"

Η πίτα του συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Ν. Ροδόπης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σύλλογος Καρκινοπαθών Δύναμη Ψυχής
Ροδούλα Κοκκινάκη

Η πρόεδρος του συλλόγου Ροδούλα Κοκκινάκη σας προσκαλεί στην πίτα και εξηγεί ότι το 2018 θα είναι γεμάτο εκδηλώσεις

Διονύσης Βοργιάς

Μία εκδήλωση ανά μήνα, θέλει να δρομολογήσει για το 2018 ο σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων νομού Ροδόπης "Δύναμη Ψυχής". Ο Χρόνος συνάντησε την πρόεδρο του συλλόγου Ροδούλα Κοκκινάκη, στο πλαίσιο της εκδήλωση του Μορφωτικού Ομίλου Νέου Σιδηροχωρίου, στην οποία βραβεύθηκαν 19 εθελοντές του συλλόγου. 


"Ευχαριστούμε τον σύλλογο Νέου Σιδηροχωρίου για την πρόσκληση, γιατί ήταν μία εξαιρετική εκδήλωση βράβευσης. Συνεργαζόμαστε με τον σύλλογο σε πολλές δράσεις κι έχουμε ταυτοποιήσει πολλούς δότες μυελού των οστών στο Σιδηροχώρι", μας είπε η κα Κοκκινάκη για τη συνεργασία των δύο συλλόγων. 


Κατόπιν, προσκάλεσε όλους στην ετήσια πίτα του συλλόγου, η οποία θα γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου  και ώρα 20:00 στο κέντρο "Αλλοτινό" (περιοχή σταθμού). 


Αναφορικά με τις δράσεις που ετοιμάζει ο σύλλογος γι' αυτή την χρονιά, η πρόεδρος μας απαντά ως εξής: "Για το 2018 ξεκινάμε με αρκετά πράγματα. Στη συνέχεια, στην εβδομάδα δημόσιας υγείας που θα γίνει από την περιφέρεια ΑΜ-Θ τον Απρίλιο θα έχουμε μία καμπάνια για τον καρκίνο του προστάτη, ενώ θα προηγηθεί και ομιλία για τον καρκίνο του μαστού. Γενικά στοχεύουμε ώστε ανά μήνα σχεδόν να έχουμε και από μία εκδήλωση".
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι προσφιλές επικοινωνιακό κόλπο  να επιστρατεύονται κυβερνητικά στελέχη και  υπουργοί σε προεκλογικές περιόδους και όχι εθνικών εκλογών,  αλλά αυτοδιοικητικών,  για να προβάλουν σε κομματικές συγκεντρώσε