ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κυριακή, 15 Απριλίου, 2018 - 14:06
ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ANTONIO VIVALDI"

Η χορωδία "Αρμονίας Γένεσις" της Σαμοθράκης απέσπασε δύο διακρίσεις στη Ρουμανία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μία ακόμη διάκριση για τη δραστήρια χορωδία του νησιού του Έβρου

Δύο σημαντικές διακρίσεις φέρνουν στην πατρίδα τους, τη Σαμοθράκη τα μέλη της νεανικής χορωδίας του νησιού «Αρμονίας Γένεσις». Η χορωδία που τελεί υπό την καθοδήγηση της κας Γιώτας Τηγανούρια συμμετείχε στο χορωδιακό φεστιβάλ «Antonio Vivaldi» στην πόλη Pitesti της Ρουμανίας, όπου και διακρίθηκε.

Όπως εγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η κα Τηγανούρια: «Με 13 υπέροχα παιδιά της Νεανικής Χορωδίας Σαμοθράκης του ΣΦΜΣ «Αρμονίας Γένεσις» συμμετείχαμε στο 4ο διεθνές φεστιβάλ χορωδιών «Antonio Vivaldi» στην πόλη Pitesti της Ρουμανίας, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από όσους μας άκουσαν..! Στο διαγωνιστικό μέρος, μεταξύ άλλων 7 πολυμελών χορωδιών, από Ελλάδα και Ρουμανία, συγκεντρώσαμε τη μεγαλύτερη βαθμολογία..! σε δύο κατηγορίες (κατηγορία Παιδικών -Νεανικών και στη κατηγορία Folk Choirs: Παραδοσιακής μουσικής)…!!! παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα από τη μουσική παράδοση της Σαμοθράκης καθώς και από το διεθνές μουσικό χορωδιακό ρεπερτόριο..!»

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά,  που οδηγήθηκε αναγκαστικά βέβαια εκ των πραγμάτων με τη διαμάχη που είχε με τον πρώην υπουργό Άμυνας Πάνο Καμένο, αλλά και το άδειασμα του πρωθυπουργ