ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η ΔΚΕΠΠΑΚ σχεδιάζει πολιτιστικά και το 2019

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΚΕΠΠΑΚ
Κοπή πίτας

Στην κοπή πίτας ευχές μετέφερε η πρόεδρος Νατάσα Λιβεριάδου, στόχος να συνεχιστεί το έργο και μετά τις εκλογές

Διονύσης Βοργιάς

Με το βλέμμα στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει για τις αρχές του Μαρτίου, έκοψε την πίτα της η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, το βράδυ της Πέμπτης 7/2. Κάθε χρόνο οι άνθρωποι της ΔΚΕΠΠΑΚ επιλέγουν και ένα διαφορετικό κατάστημα της Κομοτηνής, προκειμένου κυκλικά να στηριχθούν όσο το δυνατό περισσότερα.

Η πρόεδρος Νατάσα Λιβεριάδου, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΚΕΠΠΑΚ, εργαζομένους και φίλους της δημοτικής επιχείρησης, αντάλλαξαν τις ευχές τους, ως είθισται κάθε χρόνο. "Ευχόμαστε να είμαστε καλά να το κάνουμε και του χρόνου, να συνεχίσουμε το έργο μας", είπε η κα Λιβεριάδου, δίνοντας και το άτυπο προσκλητήριο για τις προσεχείς αποκριάτικες εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, με την πολύτιμη βοήθεια των Εβριτών ν. Ροδόπης, των Trelakademy και του συνδέσμου συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Κομοτηνής.

Περισσότερα για τις εκδηλώσεις θα γίνουν γνωστά προσεχώς, με τις ημερομηνίες πάντως να έχουν ήδη κλειδώσει, μεταξύ των άλλων και για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.