ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, 2017 - 11:08
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η 2η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Καρναβάλι
Κομοτηνή
Αποκριά
Μαθητική Παρέλαση
ΔΚΕΠΠΑΚ
Νατάσα Λιβεριάδου

Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα/ κηδεμόνα τους

Όλα έτοιμα για τη 2η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Η 2η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής και του Συνδέσμου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, και θα κλείσει το απόλυτα πετυχημένο τετραήμερο καρναβαλικό πρόγραμμα, που ξεκίνησε με το ανεπανάληπτο ξεφάντωμα της Τσικνοπέμπτης (16/2), και συνεχίστηκε με το Kom On Party-Θρακιώτικη Αποκριά (17/2), και τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση (18/2). 
Ο Σύνδεσμος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά την μαθητική καρναβαλική παρέλαση. Στην περσινή μας παρέλαση συμμετείχαν 1500 μαθητές και γονείς. Φέτος σας περιμένουμε όλους, αναφέρει η πρόσκληση. 
Η 2η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/2 και θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα/ κηδεμόνα τους.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε