ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 1 Μαρτίου, 2017 - 11:00
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Γλέντι και έργο από τους κυνηγούς

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής
Χορός
Κυνήγι

Βραβεύτηκε ο πρώην αντινομάρχης Ροδόπης Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, και ο νεαρός σκοπευτής Παναγιώτης Μποζατζής


Λαχειοφόρος αγορά με "πλούσια" δώρα, γλέντι με ορχήστρα, στο Chris & Eve

Διονύσης Βοργιάς

Δραστήριος είναι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής, το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου όμως ήρθε η ώρα για χαλάρωση, και για τον ετήσιο χορό του συλλόγου! Ο χώρος εκδηλώσεων του Chris & Eve ξεκίνησε να γεμίζει περί της 21:00 και το γλέντι ξεκίνησε περίπου μια ώρα αργότερα.


Πριν από τους χορούς και το τραγούδι, ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Καραφύλλης πήρε το λόγο, αναδεικνύοντας το πλήθος δράσεων του συλλόγου και το πως οι κυνηγοί είναι αρωγοί σε όποια δράση σχετίζεται με το περιβάλλον αλλά και τη βοήθεια συμπολιτών μας σε δάσος και βουνό. Το λόγο πήρε και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων Δήμου Κομοτηνής, Νίκος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε το κυνήγι ως μια υγιή ασχολία, τόνισε ότι ο σύλλογος δραστηριοποιείται υπέρ της οικολογίας και δήλωσε τη στήριξη του δήμου προς την ακώλυτη λειτουργία του συλλόγου.


Δυο πρόσωπα είχαν την τιμητική τους στη βραδιά, πρώτος ο επί δεκαετίας αντινομάρχης Νομού Ροδόπης, Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, και δεύτερος ο νεαρός σκοπευτής Παναγιώτης Μποζατζής. Ο πρώτος βραβεύτηκε για την προσφορά και τη στήριξη που έδειξε όλα τα περασμένα χρόνια στους κυνηγούς Ροδόπης, κι ο δεύτερος γιατί κατάφερε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό σκοποβολής στο πλαίσιο αγώνων κυνηγετικής επίδειξης. Έπειτα, κληρώθηκε η "πλούσια" λαχειοφόρος αγορά, με τρία πρώτα δώρα μια καραμπίνα ...πολυτελείας, ένα ποδήλατο τελευταίας τεχνολογίας, μποτάκια ειδικά για κυνήγι και βουνό, αλλά και πολλά ακόμη δώρα.


ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πρόεδρος: Παναγιώτης Καραφύλλης
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Τσανάκας
Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Παπακαλούδης
Ταμίας: Χρήστος Μπέλλος
Κοσμήτορας: Μάριος Λάσκος
Ειδικής Γραμματέας: Στέλλα Βεδούρα
Μέλη: Νικόλαος Μπαχαρίδης, Κωνσταντίνος Αμαξόπουλος, Γεώργιος Καραμαλνής


ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
Μερικές από τις πολλές δράσεις του συλλόγου είναι οι εξής:
-Συνεργασία με επιστήμονα βιολόγο - δασολόγο, ο οποίος ασχολείται με θέματα περιβάλλοντος σε μόνιμη βάση.
-Ίδρυση τράπεζας αίματος με την επωνυμία "Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής"
-Ανακαίνιση γραφείων του συλλόγου.
-Κάθε φορά κοντά στην κοινωνία της Ροδόπης, όπως στην περίοδο της κακοκαιρίας που οι κυνηγοί ήταν παρόντες στην περισυλλογή τραυματία πελαργού από το Κικίδιο.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αφού ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων που θα στηρίζονται από κόμματα, μάλλον  βιάστηκε ο Σύριζα  από την πλευρά του, με …διαρροές  να ανακοινώσει τα χρίσματα σε εφτά περιφέρει