ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Ένα νέο είδος κωμωδίας εμφανίστηκε στην Κομοτηνή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Stand Up Comedy
Λέσχη Κομοτηναίων
παράσταση

Θέατρο αυτοσχεδιασμού αλλά γέλιο διαρκείας, προσέφερε η ομάδα "ΔεΜαΝαιΚαιΝαι" στη Λέσχη Κομοτηναίων

Διονύσης Βοργιάς

Οι "ΔεΜαΝαιΚαιΝαι", η μόνη ομάδα κωμικών αυτοσχεδιασμών (improv) της Β. Ελλάδας, ήρθε στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στη Λέσχη Κομοτηναίων για μία μοναδική παράσταση το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου. Όμως, το τέλος της παράστασης έφερε και μία άτυπη "υπόσχεση", ότι δηλαδή η παράσταση ενδέχεται να ξανανεβεί στον ίδιο χώρο.
Σίγουρα όμως θα είναι ...τελείως διαφορετική. Ο λόγος; Πρόκειται για την πρώτη κωμωδία αυτοσχεδιασμού που ανέβηκε στην Κομοτηνή. Πιο συγκεκριμένα, όσοι επέλεξαν τη Λέσχη για τη βραδινή τους διασκέδαση, είδαν μία παράσταση να δημιουργείται μπροστά στα μάτια τους, με την συνεργασία των κωμικών με το κοινό. 


Γέλιο, φαντασία, παιχνίδι, όλα αυτά συνέβησαν στην παράσταση, η οποία είχε έντονο το στοιχείο του χιούμορ αλλά και της διαδραστικότητας, χωρίς όμως κάποιος από το κοινό να αισθανθεί άσχημα ή αμήχανα. "Ό,τι θα δείτε συμβαίνει μπροστά σας, μαζί με σας. Είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά δεν έχουμε κάποιο σενάριο. Το σενάριο το φτιάχνουμε μαζί εδώ", είπε ο κωμικός Παναγιώτης Κούδας, ανοίγοντας την αυλαία. 


Η παράσταση χωρίστηκε σε δύο μέρη, ένα πιο κωμικό και ένα πιο θεατρικό, με τους αυτοσχεδιαστές να προκαλούν πηγαίο γέλιο στο κοινό. Η ομάδα αυτοσχεδιασμού μας ήρθε από την Αλεξανδρούπολη, αλλά το είδος της κωμωδίας αυτοσχεδιασμού δεν είναι ακόμη γνωστό στην Κομοτηνή. Ελπίζουμε, ότι μετά από αυτό το πρώτο δείγμα, να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε