ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Είδαμε ταινίες με τον Alma Libre

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Alma Libre
θερινό σινεμά
Ο Άη Βασίλης Άργησε Μια Μέρα

Τα 600 ευρώ που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στην εθελοντική δράση «ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα»

Άλλη μια εκδήλωση του πολιτιστικού χορευτικού συλλόγου Alma Libre έλαβε επιτυχές τέλος. Για ένατη συνεχόμενη χρονιά στην αυλή της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Ροδόπης έλαβε χώρα ένα 3ήμερο αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου.

Οι βραδιές κύλησαν δημιουργικά, ευχάριστα και με ψυχαγωγία με τρεις καταπληκτικές ισπανόφωνες ταινίες (La Historia Oficial, Qué tan lejos, Rey Milo), που φυσικά ούτε και ο πιο απαιτητικός λάτρης του κινηματογράφου θα μπορούσε να χάσει. Επιβλητικά τοπία, καθηλωτικές εικόνες από τον κόσμο της τέχνης, περιπέτειες, νότες από την Λατινική Αμερική… αυτά και ακόμη περισσότερα είχαν να χαρίσουν αφειδώς τα τρία κινηματογραφικά διαμάντια, τα οποία αν μη τι άλλο αποτέλεσαν πολύτιμη πνευματική τροφή για τους θεατές τους.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αποδόθηκαν στην διοργανωτική επιτροπή της εθελοντικής δράσης «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα», που με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε  «από καρδιάς τόσο τον σύλλογο Alma Libre που του έδωσε αυτήν την ευκαιρία συνεργασίας, ώστε να καταφέρει να διεκπεραιώσει το εθελοντικό του έργο, όσο και την τοπική κοινωνία, που επέλεξε να συνδράμει τα μέγιστα στον αγώνα. Έτσι, η δράση κατάφερε να συγκεντρώσει 600€ και φυσικά χάρη στην αφιλοκερδή συνεισφορά όλων σας, που δίχως εσάς η έκβαση δεν θα ήταν η ίδια».

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά από 22 χρόνια …πιλοτικής εφαρμογής των προγραμμάτων εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων στην περιοχή της Θράκης,  φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να τα συνεχίσει.