ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ

Δωρεές στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών δήμου Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών
Θυγατέρες της Πηνελόπης
Δωρεά

Οι Θυγατέρες συνδύασαν την ετήσια κοπή πίτας με δώρα προς τις γυναίκες του Ξενώνα

Την ετήσια βασιλόπιτά τους έκοψαν οι εθελόντριες Θυγατέρες της Πηνελόπης και επί τη ευκαιρία δώρισαν διάφορες συσκευές προς τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών δήμου Κομοτηνής. 
Το μήνυμα της προέδρου Έλπης Μπλεκάτση, για την συγκεκριμένη εκδήλωση και την πράξη προσφοράς, έχει ως εξής: "Κόψαμε και φέτος την πίτα μας οι Θυγατέρες της Πηνελόπης -Τμήμα Κομοτηνής. Χαρούμενες αφού ταυτόχρονα δωρίσαμε στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κομοτηνής 2 ηλεκτρικές σκούπες, 8 αερόθερμα, 3 ηλεκτρικά σίδερα και ένα multi για παιδικές τροφές προκειμένου να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε την λειτουργία του, καθώς και τις ανάγκες των γυναικών που ανοίγουν τα φτερά τους μετά την παραμονή τους εκεί. Είναι απαραίτητη η ευαισθητοποίηση των γυναικών στα θέματα έμφυλης βίας. Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση, το προσωπικό του Ξενώνα".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είχαν πολλά σχέδια στο νου τους, το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα,  για αλλαγές,  εκπλήξεις ενδεχομένως,  αλλά και γιορτές και πανηγύρια για την έξοδο από το μνημόνιο τον Αύγουστο,  οι κυβερνητικοί εταίροι

Ημερολόγιο