ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Διαπρέπει ξανά ο Ραφαήλ Τσορμπατζόγλου από τις Σάπες

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ραφαήλ Τσορμπατζόγλου
Ζωγραφική

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «ραδιοφωνικό μήνυμα» του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με θέμα «40 χρόνια Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση»

Ο μικρός Ραφαήλ Τσορμπατζόγλου, μόλις 8 ετών, μαθητής της 2ης Δημοτικού του διαπολιτισμικού δημοτικού σχολείου Σαπών κατάφερε να πάρει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «ραδιοφωνικό μήνυμα» του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού με θέμα «40 χρόνια Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και σε αυτόν έλαβαν μέρος μαθητές από διάφορα σχολεία της ελληνικής επικράτειας. Να σημειωθεί ότι ο μικρός μαθητής έχει αποσπάσει πολλά βραβεία κατά το παρελθόν, όπως: τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Ελληνική Πινακοθήκη Ελλάδας, τον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής του ιδρύματος Πικάσο κ.α. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων συνεχάρη για ακόμη μία φορά τον μικρό μαθητή καθώς και τους γονείς του και του εύχονται να συνεχίσει να δημιουργεί και να τιμά το σχολείο και την πόλη του. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε