ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 21 Αυγούστου, 2015 - 11:00
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αυγουστιάτικη πανσέληνος με Σαβίνα Γιαννάτου στο αρχαίο θέατρο Μαρώνειας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Από την Θεσσαλονίκη στα λιμάνια της Μεσογείου»
Μουσικά υποδεχόμαστε την αυγουστιάτικη πανσέληνο στο αρχαίο θέατρο Μαρώνειας με την Σαβίνα Γιαννάτου & τους " Primavera En Salonico» σε μια παράσταση με θέμα: "Από την Θεσσαλονίκη στα λιμάνια της Μεσογείου" την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 9 το βράδυ.
Η Σαβίνα Γιαννάτου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι εδώ και χρόνια μία από τις πιο σημαντικές και πιο δημιουργικές παρουσίες στον χώρο της ερμηνείας, με σπάνια φωνητική ποιότητα, ρεπερτόριο ιδιαίτερης ευρύτητας και δυναμικής και διεθνή καταξίωση και αναγνώριση. Με τους εξαιρετικούς μουσικούς του γκρουπ "Primavera en Salonico", που τη συνοδεύουν από το 1994, έχει συμμετάσχει στα σημαντικότερα world festivals,  δισκογραφεί για την ECM και λειτουργεί ως μία από τις σημαντικότερες πρέσβειρες της ελληνικής μουσικής παγκοσμίως. 

H Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico,σας καλούν τη νύχτα πριν την πανσέληνο σε ένα ταξίδι στη Μεσόγειο, ξεκινώντας από το τελευταίο τους cd "Songs of Thessaloniki", που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2015. Ένα ταξίδι στην Μεσόγειο, για τη υποδοχή της πανσελήνου, της θεάς των νερών. Επίσης, με τραγούδια από τους δίσκους “Sumiglia” και ?Songs of An Other? από τα ?Τραγούδια της Μεσογείου?, και τα Σεφαραδίτικα τραγούδια της Θεσσαλονίκης ενορχηστρωμένα και εκτελεσμένα με έναν σύγχρονο και πολλές φορές απρόβλεπτο τρόπο. 
Θα παίξουν οι: 

Γιάννης Αλεξανδρής - Ούτι, Κιθάρα, Ταμπουράς 
Κώστας Βόμβολος - Κανονάκι, Ακορντεόν 
Κώστας Θεοδώρου - Κρουστά 
Χάρης Λαμπράκης - Νέι, Φλογέρα 
Μιχάλης Σιγανίδης - Κοντραμπάσο 
Ενορχήστρωση: Κώστας Βόμβολος 
Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO

Είσοδος δωρεάν & μεταφορά με λεωφορείο από τη διασταύρωση της Μαρώνειας μέχρι τον χώρο του αρχαίου θεάτρου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εντύπωση μας κάνει το γεγονός, ότι ενώ η κυβέρνηση και τα στελέχη της ήταν που πρωτοστατούσαν άλλοτε  στα κινήματα εναντίον των διοδίων,  στους πλειστηριασμούς,   στα συλλαλητήρια,  στους αγώνες και στις πορ

Ημερολόγιο