ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Αναβολή παρέλασης αλλά ...όχι καθαριότητας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Απόκριες
Παρέλαση
Καρναβάλι
ΔΚΕΠΠΑΚ

Από σήμερα Σάββατο, μεταφέρθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή η καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής

Διονύσης Βοργιάς

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής και η Οργανωτική Επιτροπή των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων, ανακοίνωσαν χθες το μεσημέρι ότι λόγω της πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, για σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που επρόκειτο να γίνει, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου κατά τις ίδιες ώρες.


Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν χθες, στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, η πρόεδρος Νατάσα Λιβεριάδου με τον πρόεδρο των Trelacademy Σταύρο Πάττα. Μάλιστα, δεν επιλέχθηκε ως ημέρα το επόμενο Σάββατο, αλλά η παρέλαση προγραμματίστηκε για την Παρασκευή, καθώς στο πλαίσιο της καλής γειτονίας με την Ξάνθη, η Κομοτηνή δεν ήθελε να δώσει λάθος εντυπώσεις ότι προσπαθεί "να κλέψει" τις ημέρες της Ξάνθης με την πρόφαση της κακοκαιρίας. 


Επομένως, το καρναβαλικό ραντεβού μπορεί να αναβλήθηκε, όμως δεν ακυρώθηκε, και οι υπεύθυνοι των καρναβαλικών εκδηλώσεων σας προσκαλούν στην εκδήλωση της Παρασκευής. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση των συμμετεχόντων-μασκαράδων θα γίνει στην οδό Σοφούλη, μπροστά από τη Λέσχη Κομοτηναίων, στις 19:00. Εκεί θα έχει στηθεί ένα υπαίθριο πάρτι με DJ, ενώ η παρέλαση θα ξεκινήσει τις 20:00, διανύοντας τις οδούς Δημοκρίτου, Ορφέως και με τελικό προορισμό της πλατεία Ειρήνης, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό-μεγάλο πάρτι.


ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
Ικανοποίησε όλους τους Κομοτηναίους η βραδιά που είχε ετοιμάσει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του δήμου Κομοτηνής, για το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 8 Φεβρουαρίου. Ψήθηκαν 6.000 σουβλάκια και, με πολύ μουσική, Κομοτηναίοι και φοιτητές βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χορέψουν σε παραδοσιακούς ρυθμούς.


Φυσικά, το πλήθος εκατοντάδων που συγκεντρώθηκε ήταν φυσικό να παράξει πολλά σκουπίδια, τα οποία και αποτύπωσε ο φακός μας μετά το γλέντι, προκειμένου να δούμε αν θα καθαριστούν άμεσα. Με μεγάλη μας ικανοποίηση, αντικρίσαμε από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου τους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου να καθαρίζουν την πλατεία.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μπορεί η κυβέρνηση Σύριζα  να επιχαίρετε ότι κατάφερε να νομοθετήσει με τέτοιο τρόπο,  ώστε να μην κοπούν οι συντάξεις,  αλλά η διαδικασία  του επανυπολογισμού  που επεξεργάζονται  εδώ και πολλούς μήνες,  φα