ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2019 - 10:00
ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Αγκαλιάστηκε το μαθητικό καρναβάλι

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
μαθητικό καρναβάλι
θεσμός
Παιδιά

Συμμετείχαν σχολεία από την Κομοτηνή κι όχι μόνο, το καθένα με τη δική του θεματολογία

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα πιο πλατιά χαμόγελα ολοκληρώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής. Το Σάββατο 9/3 έλαβε χώρα το μαθητικό καρναβάλι του Δήμου Κομοτηνής, με συμμετοχές σχολείων και νηπιαγωγείων από την Κομοτηνή κι όχι μόνο.

Μικροί καρναβαλιστές, μαζί με τους συνοδούς τους, ξεκίνησαν την κεφάτη καρναβαλική πορεία από το 1ο Δημοτικό Σχολείο, περί τις 11 το πρωί. Διήλθαν από κεντρικούς εμπορικούς πεζοδρόμους της Κομοτηνής, για να καταλήξουν στην πλατεία Ειρήνης. Εκεί στήθηκε ένα υπαίθριο πάρτι για όλους και όλοι οι μασκαράδες από κοινού ανανέωσαν το ραντεβού τους για την μαθητική καρναβαλική παρέλαση του 2020. Την διοργάνωση είχε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής. Με  αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκαν οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Κομοτηνής που περιελάμβαναν το γλέντι της Τσικνοπέμπτης, την παραδοσιακή Αποκριά με τους Εβρίτες ν. Ροδόπης και τη μεγάλη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση με τους Trelacademy.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι