ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2019 - 10:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Το 5ο Αντάμωμα Μπογιαλικιωτών στην Ξυλαγανή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ξυλαγανή
Αντάμωμα

Το παρόν θα δώσουν σύλλογοι με καταγωγή από το Μικρό και Μεγάλο Μπογιαλίκι της Ανατολικής Ρωμυλίας – Βόρειας Θράκης

Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί το 5ο Αντάμωμα Μπογιαλικιωτών στην Ξυλαγανή Ροδόπης, σε συνεργασία του Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής και του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής. Το παρόν θα δώσουν σύλλογοι με καταγωγή από το Μικρό και Μεγάλο Μπογιαλίκι της Ανατολικής Ρωμυλίας – Βόρειας Θράκης, Πολιτιστικός Όμιλος Ξυλαγανής, Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Προσκυνητών, Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος «Ανατολική Ρωμυλία» Ν. Έβρου, Πολιτιστικός Σύλλογος «Βοϊράνη» Αγίου Αθανασίου Δράμας, Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Γεώργιος» Βαφειοχωρίου Δράμας.

Μουσικά πλαισιώνει τη διοργάνωση, το μουσικό σχήμα «Θρακόμελο», ενώ συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου Πατεράδων Ξυλαγανής.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
19.00 | Συγκέντρωση των Πολιτιστικών Συλλόγων στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξυλαγανής και έναρξη Πατινάδας.
21.00 | Συγκέντρωση Πολιτιστικών Συλλόγων στο Δημοτικό Σχολείο Ξυλαγανής όπου θα ακολουθήσει παραδοσιακή βραδιά για όλο τον κόσμο (είσοδος 10 €-Πλήρες μενού).

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μετά από 22 χρόνια …πιλοτικής εφαρμογής των προγραμμάτων εκπαίδευσης των μουσουλμανοπαίδων στην περιοχή της Θράκης,  φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν επιθυμεί να τα συνεχίσει.