ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:00
ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΨΙΔΗ

Τζιχάν Ιμάμογλου και Μουσταφά Εμρέ υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τζιχάν Ιμάμογλου
Εμρέ Μουσταφά
Περιφέρεια ΑΜ-Θ
Εκλογές

Δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα από τη μειονότητα ρίχνει στο παιχνίδι η "Περιφερειακή Σύνθεση"

Την υποψηφιότητά τους ως περιφερειακοί σύμβουλοι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσαν τις περασμένες ημέρες ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Τζιχάν Ιμάμογλου και ο επιχειρηματίας Μουσταφά Εμρέ. Διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Π.Ε. Ροδόπης στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές του Μαϊου '19 με την παράταξη "Περιφερειακή Σύνθεση" του υποψήφιου περιφερειάρχη ΠΑΜ-Θ Χριστόδουλου Τοψίδη. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σε ανοιχτή εκδήλωση στις 17/02 στην Καβάλα.

Ποιος είναι ο Τζιχάν Ιμάμογλου
Δικηγόρος, απόφοιτος Νομικής Σχολής ΑΠΘ. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τομέα ποινικών και εγκληματολογικών επιστημών ΔΠΘ. Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής. Πρώην πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας και Κοινόχρηστων Χώρων. 
Νυν αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Κομοτηνής.

Ποιος είναι ο Μουσταφά Εμρέ
Απόφοιτος τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Προύσας "Ουλουδάγ". Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φοιτητών Μειονότητας Δυτικής Θράκης. 
Επίσημος αντιπρόσωπος για τη διανομή των λιπαντικών της παγκοσμίως γνωστής εταιρείας Petrolofisi στην Ελλάδα. Διοικητής των υποκαταστημάτων στην Ελλάδα των εταιρειών αξεσουάρ αυτοκινήτων Caldini και Omax. Επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας Gigiturk στην Ελλάδα. Μέλος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αυτοί οι  ανούσιοι  επικοινωνιακοί  καυγάδες να μην υπήρχαν στο πολιτικό μας σύστημα και ίσως όλα θα πήγαιναν καλύτερα σε αυτή τη χώρα.