ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Τσίπρας και Καμμένος στον Έβρο για τον "Παρμενίωνα";

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλέξης Τσίπρας
Πάνος Καμμένος
Παρμενίων
Ελληνικός Στρατός
Έβρος

Η άσκηση ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις  6 Οκτωβρίου 2017 στο πεδίο βολής ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ στον Έβρο

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να επισκέπτονται αστραπιαία τη Θράκη, την ερχόμενη εβδομάδα. Ο λόγος της επίσκεψης τους, -αν αυτή γίνει- θα είναι για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελική φάση της άσκησης "Παρμενίων 2017". 


Σύμφωνα με πληροφορίες η άσκηση ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου 2017  και θα ολοκληρωθεί στις  6 Οκτωβρίου 2017 στο πεδίο βολής ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ στον Έβρο. Πρόκειται για άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων. Η άσκηση διεξάγεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων). 


Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις με τις υποτεταγμένες, σε αυτές, μονάδες, συμμετέχουν και Φορείς του Πολιτικού Τομέα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.