ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤ ΟΜΕΡΟΓΛΟΥ

Τον γενικό πρόξενο της Τουρκίας υποδέχθηκε ο Χρ. Μέτιος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χρήστος Μέτιος
Τούρκος Πρόξενος

Ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή ευχήθηκε στον περιφερειάρχη για την εκλογή του

Συνάντηση με τον γενικό πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου είχε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή. Ο Τούρκος πρόξενος επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του και να του εκφράσει τις ευχές του για μια παραγωγική νέα θητεία στη διοίκηση της Περιφέρειας.

Οι κ. Μέτιος και Ομέρογλου συζήτησαν θέματα επιχειρηματικότητας, εμπορίου και τουρισμού και τόνισαν την ανάγκη να υπάρχει επικοινωνία και διασυνοριακή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τις όμορες τουρκικές Νομαρχίες σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση παρόντες ήταν από την πλευρά της Περιφέρειας ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας Αχμέτ Ιμπράμ και ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί καίγονται τόσο στην κυβέρνηση να προχωρήσουν άμεσα οι επενδύσεις χρυσού και στη Θράκη, αφού ουσιαστικά και με βάση τους σχεδιασμούς που υπάρχουν,  ελάχιστες θέσεις εργασίας θα αποδ