ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΜΑΣ

Συνεδρίαση με ...29 θέματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιφερειακό Συμβούλιο
Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Συνεδριάζει την Δευτέρα σίγουρα για πολλές ώρες
 

Διονύσης Βοργιάς

Ακόμη κι αν συζητήσουν το κάθε θέμα για δέκα λεπτά, η συνεδρίαση θα ξεπεράσει τις τέσσερις ώρες. Αναφερόμαστε στην τρίτη φετινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Το συμβούλιο συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή, και στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν 29 θέματα προς συζήτηση, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε τυχόν προσθήκες τις τελευταίας στιγμής, δηλαδή θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.


Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πρώτες - για φέτος - συνεδριάσεις, πραγματοποιήθηκαν με την εκπνοή του Γενάρη, η μία πίσω από την άλλη, καθώς ο περιφερειάρχης τοποθέτησε την συζήτηση για τον απολογισμό του 2017 μετά από την τακτική συνεδρίαση. Για την τακτική συνεδρίαση (η οποία περιλάμβανε και κοπή πίτας και ορκωμοσία νέου περιφερειακού συμβούλου) είχε δοθεί μόλις μία ώρα, ενώ προφανώς όπως ήταν λογικό η συνεδρίαση τελικώς διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες. Στο τέλος της, αντί για τις 19:00, περί τις 21:00 ξεκίνησε ο απολογισμός του Χρήστου Μέτιου, ενώ η μέρα ...άλλαξε εντός του συμβουλίου. Φυσικά τόσο μεγάλες χρονικά συνεδριάσεις έχουν αποτέλεσμα να χάνεται και η ουσία, μιας που η κόπωση τους έχει καταβάλει όλους. Αναμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι την Δευτέρα. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δύο θλιβερές εικόνες, από άποψη περιεχομένου και ουσίας, με διχαστικό λόγο, αντίκρισαν οι περισσότεροι Έλληνες στους τηλεοπτικούς δέκτες.