ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:14
ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ

Στον Έβρο περιοδεύει αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλέξης Τσίπρας
Αλεξανδρούπολη

Συναντήθηκε με δημάρχους της Θράκης για τον χρυσό

Στον Έβρο περιοδεύει αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Ήδη πραγματοποίησε συνάντηση με δημάρχους της Θράκης, στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης κι αυτή την ώρα βρίσκεται σε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, Άνθιμο. Το απόγευμα (19:00) έχει προγραμματιστεί ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο ξενοδοχείο Grecotel Αστήρ-Εγνατία.

Η συνάντηση με τους δημάρχους είχε κέντρο αναφοράς το «όχι» της τοπικής κοινωνίας στον χρυσό, με τον Αλέξη Τσίπρα να σχολιάζει: «ελπίζω ότι το κοινωνικό μέτωπο δεν θα έχει ρήγματα γιατί οι πιέσεις θα είναι ισχυρές». Παρόντες στη συνάντηση ήταν μεταξύ άλλων οι δήμαρχοι Μαρωνείας –Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος και Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, όπως κι ο βουλευτής ν. Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου και άλλα στελέχη.

Βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Σαφώς είναι δύσκολο για τη χώρα μας,  να αντιπαρατεθεί βασιζόμενη μόνο σε λογικά επιχειρήματα, η στην ανύπαρκτη  διπλωματική στήριξη από τους συμμάχους, με το υπάρχον διεθνές σκηνικό,   έναντι της Τουρκίας.