ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 10 Ιουλίου, 2017 - 11:19
ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΣΑΡ ΧΑΛΙΤ ΤΣΕΒΙΚ

Στην Κομοτηνή σήμερα ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ
Ελλάδα
Τουρκία
Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Ξεκινάει τις επαφές του με τον περιφερειάρχη και συνεχίζει σε μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο, ψευτομουφτεία, νεολαία και τουρκικό προξενείο

Δήμητρα Συμεωνίδου

Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται σήμερα τις μεσημεριανές ώρες ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στη Θράκη. Ο πρέσβης θα επισκεφτεί Κομοτηνή και Ξάνθης, κάνοντας επαφές σε καταργημένους συλλόγους, ψευτομουφτήδες αλλά και μειονοτικά σχολεία.

Στην Κομοτηνή η πρώτη επίσκεψη θα γίνει στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ακολουθεί στάση στο μειονοτικό γυμνάσιο - λύκειο της Κομοτηνής, σε ψευτομουφτεία, νεολαία, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας θα δοθεί δεξίωση στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Στην Ξάνθη αύριο το πρωί το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσκεψη στην ψευτομουφτεία και στην καταργημένη τουρκική ένωση Ξάνθης, στο μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο Μουζαφέρ Σαλίχογλου, στο χωριό Κένταυρος και στο χωριό Εχίνος.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εύλογο είναι τα κόμματα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οικονομικό,  πολιτικό, πόσο μάλλον εθνικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τα Σκόπια,  να προσπαθούν να κάνουν και ταμείο σαν πολιτικά …μαγαζιά.

Ημερολόγιο