ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ ΑΪΧΑΝ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ

Το Σισμανόγλειο επισκέφτηκαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μουσταφά Μουσταφά
Αιχάν Καρά Γιουσούφ
Νοσοκομείο Κομοτηνής
Επίσκεψη

Επαφές και στην Αθήνα με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενόψει της κατασκευής του νέου νοσοκομείου

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργιο Φιλιππίδης, προκειμένου να μεταφέρουν τις ευχές τους για την έλευση του νέου έτους και να ενημερωθούν για την πορεία του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μετά και τον δημόσιο απολογισμό που έκανε η διοίκηση στα μέσα Δεκέμβρη. 


Επιπρόσθετα, ενημερώθηκαν για τους νέους στόχους της διοίκησης για το 2018 και φυσικά για την πορεία κατασκευής του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής, για το οποίο θα πραγματοποιήσουν και οι ίδιοι άμεσα επαφές στην Αθήνα, με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να εκφράσουν την ευαρέσκεια όλης της τοπικής κοινωνίας για το μεγάλο αυτό έργο για το Νομό Ροδόπης ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ.


Στη συνέχεια οι δύο βουλευτές με τη συνοδεία του διοικητή του Γ.Ν. Κομοτηνής επισκέφτηκαν τις κλινικές του Γ.Ν. Κομοτηνής και ευχήθηκαν στο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά και στους ασθενείς που τις ημέρες αυτές βρίσκονται νοσηλευόμενοι στο Γ.Ν. Κομοτηνής.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού