ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Σε Καβάλα και Ξάνθη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Βαγγέλης Αποστόλου
Καβάλα
Ξάνθη

Ο κ. Αποστόλου θα επισκεφτεί τη λίμνη Βιστωνίδα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό της περιοχής και τις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας
 

Με την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου συνέρχεται σήμερα Πέμπτη  στην Καβάλα η 2η Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας. Ήδη στην πόλη βρίσκονται από χθες ο γ.γ. του υπουργείου Χαράλαμπος Κασίμης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Επιχειρησιακού Προγράμματος.


Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (πρώην Leader) συμμετέχει και η Καβάλα, η μοναδική αστική περιοχή της Ε.Ε., μέσω ενός μονοταμειακού προγράμματος ύψους 5.000.000 ευρώ, που αφορά κατά 40% δημόσια έργα και κατά 60% ιδιωτικές επενδύσεις και θα υλοποιηθεί έως το 2023. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».


Ο κ. Αποστόλου θα επισκεφτεί τη λίμνη Βιστωνίδας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό της περιοχής και τις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας Καβάλας.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε