ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Πετρίδης, Ιλχάν και Πεταλωτής στην Οργανωτική Επιτροπή του Ιδρυτικού Συνεδρίου του “Κινήματος Αλλαγής”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κίνημα Αλλαγής
κεντροαριστερά
Ιλχάν Αχμέτ
Γιώργος Πεταλωτής
Γιώργος Πετρίδης

Το συνέδριο θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο

Δημοσιοποιήθηκε η σύνθεση του οργάνου που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας τα του κρίσιμου συνεδρίου του νέου φορέα. Το Κίνημα Αλλαγής βαδίζει ολοταχώς προς το ιδρυτικό συνέδριό του (16-18/3), ενόψει του οποίου ανακοινώθηκε η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής του η οποία αποτελείται από:

Το Πολιτικό Συμβούλιο και τη Συντονιστική Γραμματεία. 27 βουλευτές και ευρωβουλευτές, και τους διευθυντές των Κ.Ο. της ΔΗ.ΣΥΜ. και του Ποταμιού. 110 εκλεγμένους εκπροσώπους στην αυτοδιοίκηση, σε κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς. 360 εκπροσώπους που προτάθηκαν από τα κόμματα, τις κινήσεις και τα μέλη του Π.Σ. 41 μέλη της ανεξάρτητης επιτροπής διεξαγωγής εκλογών, συμπεριλαμβανομένων των Περιφερειακών υπευθύνων της. 68 ανεξάρτητα στελέχη του ευρύτερου χώρου. Από την Κομοτηνή συμμετέχουν ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Πεταλωτής.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι προσφιλές επικοινωνιακό κόλπο  να επιστρατεύονται κυβερνητικά στελέχη και  υπουργοί σε προεκλογικές περιόδους και όχι εθνικών εκλογών,  αλλά αυτοδιοικητικών,  για να προβάλουν σε κομματικές συγκεντρώσε