ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜ-Θ

Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Σωτήρης Μποταΐτης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιφερειακό Συμβούλιο
Σωτήρης Μποταΐτης

Συνεχίζει να στηρίζει την παράταξη και τη διοίκηση Μέτιου

Διονύσης Βοργιάς

Επαγγελματικούς λόγους επικαλέστηκε ο Σωτήρης Μποταΐτης, δηλώνοντας την παραίτησή του από πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Αυτή η δήλωση έγινε στην αρχή της 3ης συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, το βράδυ της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου. 


Ο κος Μποταΐτης ανέλαβε καθήκοντα πριν από έναν χρόνο, αντικαθιστώντας τον κο Αντωνιάδη, που ανέλαβε την  θέση του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού. Η δήλωσή του: «Μόλις τελειώσει σήμερα το συμβούλιο, υποβάλλω την παραίτησή μου για προσωπικούς λόγους. Παραμένω στην παράταξη, στηρίζω τον περιφερειάρχη, αλλά λόγοι επαγγελματικοί με εμποδίζουν από το να είμαι πρόεδρος, γιατί αλλάζουν πολλά στον χώρο της υγείας. Πρέπει να γυρίσω πίσω και στο πανεπιστήμιο και στο νοσοκομείο».


Αποδεχόμενος την παραίτησή του, ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος τον ευχαρίστησε και είπε πως η παρουσία ενός ιατρού και ακαδημαϊκού «κοσμεί το περιφερειακό συμβούλιο» και πρόσθεσε ότι «παρά την απόφαση που πήρε, θα υπάρξει συνέχεια και στην συνεργασία μας, πιθανότητα κι από άλλη θέση».
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε,  αφού ήδη άρχισαν οι πανηγυρισμοί επίσημα  στο Ζάππειο, αλλά και το διαδίκτυο πήρε φωτιά από στελέχη της συγκυβέρνησης, ότι βγαίνουμε από την κρίση και τα μνημόνια,

Ημερολόγιο