ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2019 - 14:47
ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ομαλό το «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ – Πράττω

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημήτρης Χαρίτου
ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΑΤΤΩ
Νίκος Κοτζιάς

Ο Δ. Χαρίτου σχολιάζει την απόφαση του Πράττω

Με δεδομένο ότι το «Πράττω» δεν θα συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές αυτόνομα ή ως συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας όμως τα μέλη του να ψηφίσουν αριστερά σχήματα, θέση επί του θέματος παίρνει ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τον ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης (Τάκης) Χαρίτου, που θέτει το ζήτημα επί της σωστής του βάσης.

«Θεωρώ ότι θα είναι πράγματι μεγάλη απώλεια για τον τόπο  η απουσία του Νίκου Κοτζιά από την επόμενη Βουλή γεγονός που επισήμανε πρόσφατα και ο ίδιος πρωθυπουργός. Η συμβολή του στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής  της χώρας, που αναβάθμισε την γεωστρατηγική της θέση και το ρόλο της διεθνώς, είναι ευρύτατα αποδεκτή. Είναι ενδεικτική η φράση του πρωθυπουργού, στην οποία δεν θα μπορούσε κανείς παρά μόνο να συμφωνήσει: Πάντα θα μιλώ με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Κοτζιά. Έχουμε πετύχει κάτι σημαντικό και θα του πιστώνω πάντα ένα μεγάλο μέρος», αναφέρει αναλυτικά.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Έχουμε συνηθίσει τις θεωρίες συνωμοσίας,  αλλά και τις υπερβολές που  λέγονται  πολλές φορές από εκπροσώπους υποτίθεται πατριωτικών κομμάτων, με τις αναφορές και αναλύσεις που κάνουν για τη Θράκη.