ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Ο Ντίνος Χαριτόπουλος λέει ρητά όχι στον εφιάλτη της εξόρυξης χρυσού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ντίνος Χαριτόπουλος
χρυσό
Μεταλλευτική Θράκης

Σε αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας  στην αίτηση που έχει καταθέσει η εταιρία “Μεταλλευτική Θράκης Ερευνών και Εκμετάλλευσης Α.Ε.”

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος λέει ρητά όχι στον εφιάλτη της εξόρυξης χρυσού και αναμένει με ιδιαίτερη ανησυχία και προβληματισμό την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας  στην αίτηση που έχει καταθέσει η εταιρία “Μεταλλευτική Θράκης Ερευνών και Εκμετάλλευσης Α.Ε.” με την οποία ζητάει την ακύρωση της απόφασης του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης με την οποία απερρίφθη  το αίτημα της για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων  του έργου “ Ερευνητικό Πρόγραμμα  στον κεντρικό τομέα του Δημοσίου Μεταλλευτικού χώρου Ε5 Περιφέρειας Ροδόπης”.

Η παράταξη του Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας Σαπών δηλώνει  ρητά και προς κάθε κατεύθυνση  ότι "η δέσμευση  μας στο προεκλογικό  πρόγραμμα μας  κάθετης διαφωνίας  στην εξόρυξη χρυσού  είναι σταθερή και διαχρονική. 

Δεν διαπραγματευόμαστε  τίποτα. Ισχύει για εμάς, που θα διοικήσουμε το Δήμο Μαρωνείας - Σαπών από την 1η Σεπτεμβρίου η ομόφωνη αρνητική  απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του.

Μας περιμένουν αγώνες υπεράσπισης της αειφορίας του τόπου μας, υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης. Και θα τους δώσουμε με όλα τα μέσα".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ