fbpx Νίκος Τσαλικίδης: Σας καλώ να ενδυναμώσουμε αυτή την προσπάθεια. Όλοι μαζί, με τους πολίτες, για τους πολίτες
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2019 - 10:00
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ "Χ" ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ

Νίκος Τσαλικίδης: Σας καλώ να ενδυναμώσουμε αυτή την προσπάθεια. Όλοι μαζί, με τους πολίτες, για τους πολίτες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νίκος Τσαλικίδης
Αντιπεριφερειάρχης
Περιφέρεια ΑΜ-Θ

"Η ψήφος μας είναι επιλογή και η επιλογή Δύναμη. Η ψήφος σας είναι η Δύναμή μου"

"Αγαπητοί συμπολίτες μου,

«Η προοπτική για την πρόοδο και την εξέλιξη  του τόπου μας,  η επιδίωξη για ένα καλύτερο μέλλον, είναι εφικτή μόνο μέσα από  τη συμπόρευση των ενεργών δυνάμεων της Ροδόπης. Βαθειά μου πεποίθηση είναι ότι το όραμα για το αύριο, οφείλει να στηρίζεται σε διάθεση ενότητας. Γιατί η ενότητα, Δημιουργεί, Συμπληρώνει, Χτίζει.»

Η ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού, εδώ και 14 χρόνια, μου έχει προσφέρει σημαντική εμπειρία,  αλλά και ουσιώδη γνώση των τοπικών ζητημάτων. Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ροδόπης, την οποία υπηρετώ εδώ και 2,5 χρόνια, εργάστηκα με ευθύνη, με γνώμονα δράσης την ασφάλεια και το συμφέρον του πολίτη. Η αυτοδιοικητική μου πορεία χαρακτηρίζεται από συντονισμένη δουλειά, αίσθημα αλληλεγγύης, συστηματική επαφή με την κοινωνία, με τους πολίτες στην πόλη και τους οικισμούς της. Με σταθερά βήματα, σκληρή προσπάθεια, καθημερινό κόπο, έχουμε καταφέρει κι επιτελούμε έργο, γύρω από άξονες που δυναμώνουν την περιοχή μας.

Η Ροδόπη του σήμερα, όμορφη, ακριτική, με στρατηγική και κομβική θέση. Αποτέλεσε και αποτελεί γεωγραφικά, γεωπολιτικά, πολιτιστικά και ιστορικά, σταυροδρόμι τριών  χωρών στα νοτιοδυτικά Βαλκάνια και συγχρόνως ακρογωνιαίο λίθο της  Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι ο τόπος που ενώνεται η ανατολή με την δύση. Ο Νομός που θα συναντήσεις χρώματα Ευρώπης με αρώματα Ανατολής.

Η αναπτυξιακή προοπτική για τη Ροδόπη εδράζεται στην αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας και στην στήριξη των δυνατοτήτων που διαθέτει. Σήμερα, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια υγιής ανάπτυξη με ανταγωνιστικότητα, που να έχει διάρκεια και  να συνδέεται με την ταυτότητα και τα παραγωγικά χαρακτηριστικά της.  Σε αυτή την κατεύθυνση επικεντρώθηκε η δράση κι ο σχεδιασμός  στην Περιφερειακή μας  Ενότητα, αυτά τα χρόνια.

Είναι στο χέρι μας η ευθύνη,  να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες υποδομές στον αγροτικό τομέα, τις μεταφορές και στον τουρισμό και να ενισχύσουμε την τοπική επιχειρηματικότητα. Να αναδείξουμε αποτελεσματικά το ιστορικό και πολιτιστικό  κεφάλαιο της περιοχής μας. Να διαχειριστούμε σωστά και να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον. Χρειάζεται όμως κι ένα συγκροτημένο Σχέδιο,  που να εγγυάται την αποτελεσματική αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων και των δυνατοτήτων της.

Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση, είμαστε η μόνη παράταξη που διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης για όλη την Περιφέρεια. Ένα Σχέδιο 334 έργων και δράσεων κοστολογημένο και εφαρμόσιμο, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Σας καλώ να ενδυναμώσουμε  αυτή την προσπάθεια. Όλοι μαζί, Με τους πολίτες, Για τους πολίτες.

Στις  εκλογές της 26ης Μαΐου, με ήθος, συνέπεια και αίσθηση ευθύνης,  ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, για να δυναμώσουμε τη περιοχή μας .

Η ψήφος μας είναι επιλογή και η επιλογή Δύναμη.

Η ψήφος σας είναι η Δύναμή μου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Νικόλαος Τσαλικίδης"

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι ξεκάθαρο  και αυτό πρέπει να μας προβληματίζει,  ότι η Τουρκία με τις ενέργειες της τον τελευταίο καρό προσπαθεί να μας εξωθήσει  στα άκρα, ευελπιστώντας να γίνουν σπασμωδικές κινήσεις,  ώστε να έχει ά