ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Νέος αντιδήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών ο Πέτρος Δουδουλακάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέτρος Δουδουλακάκης
Δήμος Μαρωνείας Σαπών
Γιάννης Σταυρίδης

Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες Παιδείας, Πολιτισμού, Νέας Γενιάς, Πρόνοιας

Με απόφαση του δημάρχου Μαρώνειας-Σαπών Γιάννη Σταυρίδη ορίστηκε ως αντιδήμαρχος ο Πέτρος Δουδουλακάκης. Στον κο Δουδουλακάκη δόθηκαν οι εξής καθ' ύλη αρμοδιότητες: Θεμάτων Παιδείας. Θεμάτων Πολιτισμού. Θεμάτων Νέας Γενιάς-ΤΟ.ΣΥ.Ν. (Τοπικά Συμβούλια Νέων). Θεμάτων Κοινωνικής και Προνοιακής Μέριμνας και Φροντίδας (παιδική ηλικία, τρίτη ηλικία, ομάδες ουσιοεξαρτημένων ατόμων, κακοποιημένες γυναίκες κλπ.). Θεμάτων πρωτοβάθμιας προληπτικής Ιατρικής και Υγείας. Θεμάτων Κοινωνικής υπηρεσίας και αλληλεγγύης. Θεμάτων εφαρμογής προγραμμάτων δράσης για θέματα που αφορούν ΑΜΕΑ-Γυναίκες-Ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες.


Επίσης, του μεταβιβάστηκαν αρμοδιότητες για την Δ.Ε. Μαρώνειας. Η θητεία του νέου αντιδημάρχου λήγει στις 31 Αυγούστου 2019. Ο κος Δουδουλακάκης έρχεται για να αντικαταστήσει τη μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Κυριακή Πατσάρα, την οποία και ο δήμαρχος ευχαρίστησε για το έργο της.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε