ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:07
ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΑΒΑΝΗ

Ν. Παπακωνσταντίνου και Ζ. Καταροπούλου θέλουν μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντώνης Γραβάνης
Σύμπραξη Προοπτικής
Υποψήφιοι
Ζάνα Καταροπούλου
Νίκος Παπακωνσταντίνου

"Σύμπραξη Προοπτικής" για τον Δήμο Κομοτηνής με δύο πεπειραμένους επαγγελματίες του τόπου

Δύο ακόμη ηχηρά ονόματα ρίχνει στο παιχνίδι του Δήμου Κομοτηνής ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της "Σύμπραξης Προοπτικής" Αντώνης Γραβάνης. Πρόκειται για το Νίκο Παπακωνστανίνου και τη Ζάνα Καταροπούλου, τα βιογραφικά των οποίων ανακοινώθηκαν από την παράταξη.


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γεννήθηκα στην Κομοτηνή το 1980, γιός του Μιχάλη και της Ζωής Παπακωνσταντίνου.

Ως απόφοιτος του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Κομοτηνής με ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων, από το 2003 δραστηριοποιούμαι αδιάλειπτα ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Εκλεγμένος επί δύο συναπτές τετραετίες στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, διετέλεσα κατά σειρά Ταμίας και Γενικός Γραμματέας, Παράλληλα επί μία τετραετία κατείχα τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού Τμήματος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια είμαι ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης και η συναναστροφή μου με τον κόσμο είναι αυτή που με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης έχοντας πίστη και όραμα για έναν καλύτερο Δήμο Κομοτηνής.


ΖΑΝΑ ΚΑΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Είμαι απόφοιτος της Φαρμακευτικής σχολής του Πανεπιστημίου της Τεργιέστης της Ιταλίας.

Διετέλεσα αντιπρόεδρος αι γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κομοτηνής και αναπληρώτρια για τον Νομό Ροδόπης στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Επί της παρούσης είμαι μέλος της Επιτροπής Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής. Υπεύθυνη των Εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα στην ΝΟ.Δ.Ε Ροδόπης.

Πρόεδρος στον Ροτανιανό Όμιλο Κομοτηνής "Ροδόπη" και μέλος των AHEPA Hellas Κομοτηνής "Θυγατέρες της Πηνελόπης".

Γνωρίζω άριστα Αγγλικά και Ιταλικά.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο κύβος ερρίφθη για τη συνεργασία των παρατάξεων «Περιφερειακή Αναγέννηση» του νέου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και του  Κωστή Σιμιτζή επικεφαλής της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση»,  για την επόμενη διοίκη