ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Μουσταφά Μουσταφά: «Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις του Ερντογάν»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μουσταφά Μουσταφά
Ερντογάν
Επίσκεψη

Ο βουλευτής Ροδόπης κάνει λόγο για παρανοήσεις

Σε μία διευκρινιστική δήλωση προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά, σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν, που προσφάτως επισκέφθηκε την Κομοτηνή. 
Από την Κομοτηνή, ο Ρ.Τ. Ερντογάν φέρεται να είπε «έχουμε τέσσερις βουλευτές στην ελληνική Βουλή» και αυτό ακριβώς το σημείο θέλησε να διορθώσει ο κος Μουσταφά λέγοντας ότι ο Τούρκος Πρόεδρος δεν είπε «έχουμε», αλλά είπε «έχετε». Η δήλωσή του: «Επειδή ακριβώς αναπαράχθηκε από τις τηλεοράσεις πρέπει να σας πω ότι ο Ερντογάν απευθύνθηκε στον κόσμο της Κομοτηνής και είπε ότι έχετε τέσσερις βουλευτές. Δεν είπε ποτέ ότι έχουμε τέσσερις βουλευτές»
Ο κος Μουσταφά έκανε αυτή τη διευκρινιστική δήλωση κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αλλαγή στην εφαρμογή της Σαρία. 
Για την ιστορία, να πούμε πάντως ότι σύμφωνα με το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας (το anadolu), ο Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν, φέρεται να είπε για το επίμαχο ζήτημα: «Στην ελληνική Βουλή υπάρχουν σήμερα τέσσερις βουλευτές που εκπροσωπούν τη μειονότητα. 
Αυτοί οι τέσσερις βουλευτές πρέπει να κάνουν πολλά στη Βουλή. Πρέπει να εκφράζουν τα προβλήματα σας».
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι δυνατόν ενώ τιμούν  υποτίθεται τη μνήμη ενός παιδιού,  που έχασε τη ζωή του από σφαίρα αστυνομικού,  να καταστρέφουν  περιουσίες,  καταστήματα και αυτοκίνητα πολιτών και να ισοπεδώνουν  κυριολεκτικά  κ