ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 13 Απριλίου, 2018 - 16:52
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

Μελωδική και η δεύτερη βραδιά του φεστιβάλ κιθάρας!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης
ΔΚΕΠΠΑΚ

Χθες το βράδυ στο ΡΕΞ συνεχίστηκαν οι συναυλίες του Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης 2018

Διονύσης Βοργιάς

Με τη δεύτερη κατά σειρά βραδινή συναυλία, συνεχίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 12 Απριλίου το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης 2018. Ο κιθαριστικός παλμός χτύπησε ξανά στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στη σκηνή του Πολιτιστικού Κύτταρου πρώην ΡΕΞ.

Εκεί εμφανίστηκαν - κατά σειρά - τα ντουέτα των Constantin Dinkov και Stella Dinkova από τη Βουλγαρία, και των Δημήτρη Μπάρδα και Σπύρου Τσιώλη Flamenco Guitar Duet, καθώς και ο Ιταλός σολίστας Nikola Montela και η νέα γενιά της Κιθαριστικής Ορχήστρας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης την οποία απαρτίζουν πενήντα νεαροί κιθαριστές από ωδεία και μουσικά σχολεία της ΑΜ-Θ.

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Σε λίγη ώρα το φεστιβάλ κορυφώνεται με την κεντρική συναυλία! Πιο συγκεκριμένα, η κρατική ορχήστρα Β. Ελλάδος (Θεσσαλονίκης) εμφανίζεται στο κεντρικό αμφιθέατρο της πανεπιστημιούπολης. Η ώρα έναρξης είναι στις 20:00 ενώ στις 19:00 θα αναχωρήσουν δωρεάν λεωφορεία από το Σπαθί, με προορισμό την πανεπιστημιούπολη. Φυσικά και η ίδια η συναυλία, όπως όλες οι εκδηλώσεις, με την υποστήριξης της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, είναι εντελώς δωρεάν.

 


Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προηγήθηκε η διασπορά κινητών τηλεφώνων, βουλευτών και υπουργών,  που κατά την άποψη  κάποιων ένθερμων,  προφανώς οπαδών της σκληρής γραμμής για το θέμα των Σκοπίων, στοχοποιήθηκαν ως υπαίτιοι και επιρρεπείς