ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, 2017 - 13:16
ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΖΙΟΠΟΥΛΟΥ

Με ...ελικόπτερο στην Κομοτηνή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πάνος Καμμένος
Κομοτηνή
Στρατός

Στην "Ταξιαρχία" - μέσω τηλεδιάσκεψης ευχήθηκε χρόνια πολλά στους στρατιώτες των ακριτικών φυλακίων

Διονύσης Βοργιάς

Το Δ' Σώμα Στρατού επισκέφθηκε την Τρίτη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της 25ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αλιβιάδη Στεφανή και τον Διοικητή του Δ’ΣΣ Γεώργιο Καμπά, έφτασε το πρωί στο στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής της Ταξιαρχίας Αστέριος Σαμαράς και οι διοικητές των μονάδων. Ο υπουργός Άμυνας συνάντησε αξιωματικούς και οπλίτες των μονάδων της 25 ΧΧV ΤΘΤ και ευχήθηκε για τις γιορτές σε στελέχη και στρατεύσιμους. Ο Π. Καμμένος συνέχισε την επίσκεψή του στις υπόλοιπες μονάδες του Δ’ΣΣ σε Ροδόπη και Έβρο.

Πιο συγκεκριμένα, στη Ροδόπη επισκέφτηκε μεταξύ άλλων τα στρατόπεδα Ηλιοπούλου και Μουζιοπούλου στα οποία μόνο ο "Χρόνος" παραβρέθηκε. Στην "Ταξιαρχία" μάλιστα, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, μέσω τηλεδιάσκεψης ευχήθηκε χρόνια πολλά στους στρατιώτες των ακριτικών φυλακίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Υπουργός έφτασε στην Κομοτηνή με ...ελικόπτερο.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του "Χ" της Τετάρτης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε