ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, 2017 - 11:00
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ

Το κοινό αποδοκίμασε τον Χρήστο Μέτιο στο 6ο Αναπτυξιακό συνέδριο στην Κομοτηνή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναπτυξιακό Συνέδριο
Χρήστος Μέτιος
Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Η αναφορά του στο όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν εκείνη που πυροδότησε περισσότερο το κλίμα
 

Περίπου μισή ώρα διήρκησε η ομιλία του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου στο κλείσιμο των εργασιών του 6ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή.

Ο κος Μέτιος ανέβηκε στο βήμα αμέσως μετά τον -λακωνικό- δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη και πριν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η διάρκεια της ομιλίας του, όμως, εκνεύρισε τους παριστάμενους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου 'Chris & Eve', σε σημείο μάλιστα που οι πιο «θερμόαιμοι» ζήτησαν από τον κο Μέτιο να κατέβει. Το πρώτο «αίτημα» υποβλήθηκε υπό τη μορφή χειροκροτήματος, όμως σύντομα άρχισαν να ακούγονται και επιφωνήματα αποδοκιμασίας και έτσι η δυσαρέσκεια του κοινού ήταν πλέον καταφανής.

Ο κος Μέτιος, παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε και ολοκλήρωσε την ομιλία του, ενώ η αναφορά του στο όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν εκείνη που πυροδότησε περισσότερο το κλίμα.


Ανεβαίνοντας στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να «σώσει την παρτίδα» λέγοντας ότι δεν είναι κακό που ο περιφερειάρχης μίλησε αρκετή ώρα, επειδή ο στόχος των αναπτυξιακών συνεδρίων είναι η καταγραφή των προβλημάτων των περιοχών στις οποίες διεξάγονται. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  στην περιφέρεια ΑΜΘ και πρώην «θρακάρχης» Τέρενς Κουίκ,  όπως ανέφερε εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ,  «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του,  γιατί παραβίασε τις αρχές των Ανεξάρτ