fbpx Η Φελίνα Καζάκου διεκδικεί μία θέση στο περιφερειακό συμβούλιο
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2019 - 10:00
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ"

Η Φελίνα Καζάκου διεκδικεί μία θέση στο περιφερειακό συμβούλιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φελίνα Καζάκου
Περιφερειακό Συμβούλιο
Περιφερειακή Σύνθεση

Γνώστης των προβλημάτων του τόπου η κα. Καζάκου, αποτελεί ένα ισχυρό όνομα που αναβαθμίζει το ψηδοφέλτιο της Περιφερειακής Σύνθεσης

Διονύσης Βοργιάς

Με τον Χριστόδουλο Τοψίδη και την "Περιφερειακή Σύνθεση" θα δώσει την μάχη των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών η Φελίνα Καζάκου. Η νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει μία θέση περιφερειακής συμβούλου από την κάλπη της Π.Ε. Ροδόπης, όπως έγινε γνωστό χθες το πρωί, στο πλαίσιο εκδήλωσης της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Κομοτηνή.

Η ανακοίνωση Τοψίδη και οι νέες κινήσεις
Τα καλύτερα ακούστηκαν για την κα Καζάκου από τον επικεφαλής της παράταξης Χριστόδουλο Τοψίδη, ο οποίος είπε ότι την θαυμάζει "για την επαγγελματική της πορεία και την μακρά της πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση". Την χαρακτήρισε ως "αγωνίστρια" που συνεισφέρει "στον δύσκολο κλάδο στήριξης των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων της Ροδόπης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο με την παρουσία της στον Δήμο Κομοτηνής και με εθελοντική παρουσία σε όλο το νομό Ροδόπης". Γνωστοποίησε κατόπιν το βιογραφικό της, την πολιτική, επαγγελματική και φιλανθρωπική της δράση. Σε μία γενικότερη αποστροφή του, ο κος Τοψίδης δήλωσε ότι "η ομάδα της Περιφερειακής Σύνθεσης μεγαλώνει καθημερινά με την προσθήκη ανθρώπων με σημαντική εμπειρία, γνώση της οικονομίας και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας". Υπενθύμισε ότι η κα Καζάκου είναι το δέκατο όνομα υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στην Π.Ε. Ροδόπης και επιφυλάχθηκε ότι θα ανακοινωθούν άλλοι τέσσερις υποψήφιοι προσεχώς, ώστε το ψηφοδέλτιο να φτάσει στο ανώτατο όριό του, ήτοι στους δεκατέσσερις υποψηφίους.

Γιατί ...συνθέτει η Φελίνα Καζάκου
Ιδιαίτερη χαρά και τιμή, χαρακτήρισε την πρόταση του κου Τοψίδη η Φελίνα Καζάκου, η οποία δήλωσε ότι ήθελε να συμμετάσχει δυναμικά σε αυτή την προσπάθεια, παραμένοντας ενεργή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου. Θέλει να αξιοποιήσει την πολυετή εμπειρία της στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και στον επαγγελματικό κλάδο, προς όφελος του τόπου, κάτι το οποίο χαρακτήρισε ως "υποχρέωση προς τους πολίτες" σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την περιοχή. Δήλωσε, σε άλλη αποστροφή του λόγου της, σίγουρη ότι έχει συντεθεί μία σπουδαία ομάδα στην οποία "προσθέτω γνώσεις και εμπειρίες", ενώ, αναφερόμενη στον επικεφαλής της παράταξης, είπε: "Έχω διαπιστώσει ότι έχει τα στοιχεία ενός πολιτικού ηγέτη, που μπορεί να προσφέρει και να αλλάξει τα δεδομένα για την περιφέρειά μας". "Όλα τα 'υγιή' πρόσωπα της Περιφέρειας συνθέτουμε δυνάμεις, για να διοικήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Περιφέρεια ΑΜ-Θ", σηματοδότησε.

Προβλήματα, προτάσεις αλλά όχι μαγικές λύσεις
Παρουσιάστηκε ως γνώστης των βασικών προβλημάτων της Ροδόπης, αλλά δεν έκρυψε ότι αναπτύσσει επαφές προκειμένου να αποκτήσει ακόμη καλύτερη ενημέρωση. "Η Ροδόπη και η ΑΜ-Θ έχει πολλά προβλήματα που χρονίζουν, στα οποία πρέπει να δώσουμε σημαντική μάχη την δεδομένη χρονική στιγμή για να βρούμε λύσεις", είπε, χωρίς να θέλει να κατηγορήσει μόνο τη νυν διοίκηση, καθώς τα περισσότερα από τα προβλήματα, όπως άφησε να εννοηθεί, είναι διαχρονικά.

Το πρώτο που υποσχέθηκε είναι από 1η Σεπτεμβρίου, εάν εκλεγεί, "σκληρή και συστηματική δουλειά, για να δώσουμε έναν άλλο προσανατολισμό στην ΠΑΜ-Θ", δηλώνοντας χαρούμενη που σε αυτή την προσπάθεια έχει σύμμαχο "δυναμική ομάδα και ανθρώπους καταξιωμένους", στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Σύνθεσης.

Δεν έκρυψε, σε άλλη αποστροφή της, ότι έθεσε κάποια προαπαιτούμενα στον κο Τοψίδη για την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο. Η πρώτη της πρόταση ήταν να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα η εκκίνηση διαδικασιών για την άμεση αποκατάσταση της γέφυρας Κομψάτου, ζητούμενο το οποίο έχει αναδείξει και ο επικεφαλής. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Σύνθεσης, θα γίνει γνωστό σε επόμενη εκδήλωση, πάντως η κα Καζάκου μίλησε για την ανάγκη "να σταθούμε στα αναπτυξιακά θέματα της Ροδόπης", όπως αξιοποίηση κάθετου άξονα, αγροτική επιχειρηματικότητα, ανάπτυξη Δ.Π.Θ., καθώς και στην ενίσχυση του ρόλου της ΠΕ Ροδόπης ως διοικητικού κέντρου της ΠΑΜ-Θ. 

Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, παραδέχεται, ούτε θα λυθούν όλα τα προβλήματα ευθύς εξαρχής. Όπως είπε, όμως, καταληκτικά, με ιεράρχηση προβλημάτων και επίλυση πρώτα αυτών που είναι μείζονος σημασίας, θα προχωρήσει η Περιφερειακή Σύνθεση, με στόχο την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης "που είναι μία από τις φτωχότερες στην Ελλάδα και η 12η φτωχότερη στην Ευρώπη", όπως διαπίστωσε η Φελίνα Καζάκου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Είναι ξεκάθαρο  και αυτό πρέπει να μας προβληματίζει,  ότι η Τουρκία με τις ενέργειες της τον τελευταίο καρό προσπαθεί να μας εξωθήσει  στα άκρα, ευελπιστώντας να γίνουν σπασμωδικές κινήσεις,  ώστε να έχει ά