ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2019 - 10:00
Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

Χουσεΐν Ερδέμ: "Ο συνδυασμός μας είναι υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χουσεΐν Ερδέμ
υποψήφιος δήμαρχος
Αρριανά
δήλωση

Δυναμικά στο παιχνίδι του Δήμου Αρριανών έχει μπει ο δραστήριος φαρμακοποιός Χουσεΐν Ερδέμ

Την διοίκηση του Δήμου Αρριανών διεκδικεί ο Χουσεΐν Ερδέμ. Πρόκειται για έναν νέο σε ηλικία δημότη της περιοχής, ο οποίος συγκρότησε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό και προσδοκά να τύχει της μεγάλης ανταπόκρισης των κατοίκων του Δήμου Αρριανών. Με επιστολή του προς τον "Χ" κάνει την πρώτη του προεκλογική τοποθέτηση.

Αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: "Ως υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Αρριανών θα ήθελα να κάνω κάποιες διευκρινίσεις στους δημότες μου. Ο συνδυασμός μας είναι υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός, αφού έχουμε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις, καθότι πιστεύουμε ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η προσφορά υπηρεσιών για το καλό των δημοτών είναι υπεράνω κομμάτων και πολιτικών σκοπιμοτήτων. Με αυτή την σκέψη δημιουργούμε ένα υπερκομματικό συνδυασμό που αποτελείται από ικανούς ανθρώπους που θα διοικήσουν αύριο με ζήλο και αγάπη τον Δήμο Αρριανών, αφού η μοναδική τους σκέψη από τώρα είναι η προσφορά στον δημότη, για την πρόοδο της περιοχής που δυστυχώς σήμερα υστερεί από πολλά πράγματα. Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ σε ακούσματα που έχουμε καθότι πριν από καιρό εφημερίδα των Αθηνών είχε αναφερθεί και στο όνομά μου με κείμενο που είναι πέρα για πέρα αναληθές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εγώ δεν είχα την στήριξη από κανένα κόμμα αλλά ούτε και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν καθαρά και μόνο δική μου απόφαση και των συνεργατών φίλων μου να κατεβάσουμε υπερκομματικό συνδυασμό στο Δήμο Αρριανών, κάτι που σήμερα γίνεται πραγματικότητα". 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών καταλήγει στα εξής: "Ο συνδυασμός μας είναι «Ανεξάρτητος» και δεν τελεί υπό την ομπρέλα κανενός κόμματος. Ως νέος επιστήμονας με ενδιαφέρουν μόνο ο Δήμος και οι δημότες μου, που σήμερα αναζητούν διακαώς έναν νέο δήμαρχο στην περιοχή, δραστήριο, με οράματα και αξιόλογους συνεργάτες που έχουν μεγάλη διάθεση για προσφορά  στον τόπο τους και θα διοικήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον Δήμο".
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά όπως ορίζει η νομοθεσία,  η πρώτη προεκλογική περίοδος των τριπλών εκλογών,  δημοτικών και περιφερειακών,  όπου με βάση το νόμο του Κλεισθένη αύριο Κυριακή εκλέγονται όλοι