ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2019 - 10:48
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Φελίνα Καζάκου, η μοναδική γυναίκα περιφερειακή σύμβουλος που εκλέγεται

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φελίνα Καζάκου
Περιφερειακή Σύνθεση
Τοψίδης Χριστόδουλος

Με την «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλου Τοψίδη

Διονύσης Βοργιάς

Η μοναδική γυναίκα περιφερειακή σύμβουλος που εκλέγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης είναι η Φελίνα Καζάκου. Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Κομοτηνής αποφάσισε να συνθέσει δυνάμεις με τον Χριστόδουλο Τοψίδη υποψήφιο περιφερειάρχη και την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση».

Η εκλογή της ήταν …θρίλερ μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς κατέλαβε την τρίτη και τελευταία θέση της παράταξης στο νομό Ροδόπης, ενώ μόλις μερικές ψήφους πίσω την ακολουθούσαν οι Γιάννης Μωραϊτης από τον Ίασμο και Νίκος Ευκαρπίδης από τις Σάπες. Η κα Καζάκου τελικώς συγκεντρώνει, σύμφωνα με την καταμέτρηση στο site της Περιφέρειας, που αναμένεται να γίνει επίσημη, 2.536 ψήφους. Όταν επιβεβαιωθεί από το Πρωτοδικείο η εκλογή της, θα είναι η μοναδική γυναίκα περιφερειακή σύμβουλος Ροδόπης, όχι μόνο το 2019, αλλά και από το 2014 κι έκτοτε, καθώς το 2014 δεν είχε εκλεγεί καμία γυναίκα από την Π.Ε. Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Θα πάρουμε μέτρα και στοχευμένα μάλιστα,  αλλά στο προσεχές μέλλον,  εναντίον της Τουρκίας,  απεφάνθη ο βραδυκίνητος μηχανισμός της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής, για τις παράνομες εξορυκτικές δραστηριότητες στην αν